uz od gympla sa ucievam po veceroch, po veceroch zijem.. je to strasne utrpenie rano vstavat ale neviem to zmenit. aj teraz vsetci uz spia len ja nie.. takto to pojde ale do tretej a rano zas budem ko.. a nepomoze ani to ked cely den beham hore dole, do s
hej skusala som. cely den pobehovat hore dole jak fretka, vstavat skorej a vecer nic. rozlamana a unavena jak pes z roboty, dala sprchu a mohla ist kludne na disko... aj tak 1,2,3 am moj bedtime...
aj ma mam ten problem..idem sa ucit vecer okolo 8 a ucim sa dlho bo sa nesustredim ked si pisem na icq a thaq..ale aj keby som mal vbypnuty comp to sa ete menej sustredim...no a idem spaat o 11 ale s tou vynimkou ze hned zasspim
Tiež mám vymenený deň s nocou ale biorytmus je niečo iné... A možno by si mohla skúsiť posúvať si to postupne... Nie hneď ísť spať naraz o desiatej, ale postupne chodiť skôr a skôr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a ja este nespim
ja mám ten istý problém a kým si telo nezvykne na spánok v určitú rozumnú hodinu tak dovtedy to budú márne snahy..
daj si teple kakao... neviem ci to pomoze ale niekde som to pocula... ...nic lepsie co tu este nebolo ma nenapada...