Čo vám rodičia opakujú každý krát, keď ich napríklad sklamete, šokujete, alebo niečo podobné? U nás je to: "Ako nám toto môžeš urobiť, po tom ako sme sa o teba celé tie roky starali a vychovávali ťa??" Jednoducho napíšte niečo, čo doma počúvate furt.
"dobre, keď budeš mať vlastnú domácnosť".... alebo "už máš skúšky porobené, keď si tak spokojne sedíš?"... "zasa smrdíš od cigariet, v ktorom bare si zas bola"... človeka ide trafiť šlak v takejto domácnosti...
"ja viem najlepšie čo je pre teba dobré", "sklamal si ma", "každý iný otec by ti už dávno jednu jebol" a moje obľúbené "obleč sa poriadne, vonku je zima"
@transplantovana Dávaj si pozor je naozaj legendárne ale ja to mojej mame nejak nezazlievam. A oco stále hovorí, keď sa chystáme na noc niekam preč stlmeným hrubým hlasom že "S rozumom."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Alebo jej typická odpoveď na otázku prečo: "Lebo som to povedala." To ma roztrhnúť ide, keď to povie.
"Nahádžem ti to doprostred izby a ešte ti to aj POMIEŠAM!!!!"
alebo..
"Vyhádžem ti tú skriňu a vždy keď nájdem niečo na len tak pohodené vyhodím to do koša a uvidíš že do mesiaca budeš chodiť holá !!"
alebo
" Zase niekam ideš ? To ťa baví sa stále flákať ? (a čo mám sedieť doma ? ) Nie môžeš sa napríklad učiť "
,,Zase pachnes same cigarety,zase si bola v bare"?ako ti mame verit,ze nefajcis...??
,,To ti davame peniaze na taxik?? "
aaaaaatd........
"pusť ma na počítač, ja budem len 5 minúť" (samozrejme, že dlhšie bude)
"prečo nikdy ráno neodtiahneš žalúzie?"
a tak
žasnem nad jej trpezlivosťou.
2. ,,Zase zapínaš ten počítač?!"
3. ,,Vyvetraj, je tu cítiť alkohol."
4. ,,A nech ťa niekto odprevadí až ku bráne."
atď ...
"Zas si hento a tamto neurobila!"
"Nemáš toľko rokov aby si tam mohla chodiť!"
A tak..