Caute
Mate niekto prosim skusenosti s pracovnou agenturou Otto? Na internete ich hejtuju ale vsetky recencie boli pisane davno su aj dobre ohlasy. Ak mate skusenosti prosim podelte sa
Sestra ide cez túto agentúru do Holandska a tiežsme riešili tie ohlasy, zisťovali od známych... dcéra maminej kolegyne chodieva cez túto agentúru a nesťažovala sa, sestra to teda riskne ale s veľkými očakávaniami by som do toho určite nešla
bol som cez nich štyri a pol mesiaca cca. ono je to s OTTO zaťažko, záleží na ktorý park narazíš (a tiež na ľudí)... ja som býval pri Weeze (D/NL hranice, na nemeckej strane, každý deň sme dochádzali do NL), tam sa park skladá z takých veľkých dvojkrídlových budov (bývalé americké kasárne), alebo inak aj Laarbruch, taká feťácka osada , každý má svoju miestnosť, o jednu kuchyňu sa delí asi dvadsať ľudí a proste my sme tam chodili väčšinou len po pivo, potom je tam ďalšia časť s názvom Siedlung, tam je bývanie podstatne lepšie, dve toalety, tri izby (kde bývate po dvoch), celkom fajn kuchyňa s práčkou atď, atď... lenže občas býva s prácou problém, sú tam tzv. flexpooly, kedy ti môžu nájsť prácu a ty sa môžeš rozhodnúť, či pôjdeš (alebo nie), potom máš v pláne, že do práce ideš, alebo na pláne proste nie si, takže ťa nikde nezaradili... no a neskôr som sa sťahoval do Holandska, park Uddel, do práce som dochádzal tak 15km do dedinky Nunspeet do Shimana, bývanie bolo o dosť horšie ako v Nemecku, ale zato práca bola o dosť lepšie zaplatená a pracoval som vyše 40hod./týždenne - tj. 9hod. denne...takže ako vravím, záleží na koho narazíš, kde ťa zaradia (OTTO má tuším ale 14 parkov, ale tri na území Nemecka a ostatné tuším v NL) ak si to ešte aspoň ako tak pamätám...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty