Ahojte. Moja mama ma zajtra narodeniny a tak som sa rozhodla jej priportu a keďže ma to napadlo prave teraz a ona okolo 15:00 prichadzak by som s tym uz mala zacat pripuzvimprizacatatymže háčik je v tom že nemám ziadny osvedčený recept na chutny korpus t
250 g polohrubej muky, 250 g kryst. cukru, 100 ml mlieka, 100 ml oleja, vajcia, kypriaci prasok,
zltka rozmiesat s cukrom, pridat muku s kypriacim praskom, potom vmiesat mlieko a olej, nakoniec opatrne vmiesat sneh z bielkov, 180 st. a za 20 - 25 minut mas hotovo
ja tiež robím klasické piškotové cesto a ak chcem orechové, jednoducho pridám mleté orechy- doporučujem kakaovú plnku s banánom alebo višňami musím sa pochváliť že moja torta chutila (a nezabudni cesto pokvapkať rumom!)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
200 g muky, 200 g cukru, 4 vajicka, deci olejam, deci vody, vanilkovy cukor a pr do peciva
a kludne by som spravila len smotanovy krem a ovocie dala, taka je v lete naj
zltka rozmiesat s cukrom, pridat muku s kypriacim praskom, potom vmiesat mlieko a olej, nakoniec opatrne vmiesat sneh z bielkov, 180 st. a za 20 - 25 minut mas hotovo