máš štýl príslušný hudbe ktorú počúvaš? , dokáže ti hudba zmeniť myšlienky alebo názory ,prípadne ťa podporiť v nejakej činnosti?....alebo ju máš len tak do pohody na uvolnenie alebo na hecing pri nejakom športe ????
Milujem, keď mám slúchadlá v ušiach. Najradšej počúvam slovenské piesne (Gladiátor, No Name, eSPé, Rieka života...), kde dokážem vnímať text, viem, o čom sa spieva... (neviem cudzie jazyky, no)
moja nalada ovplyvnuje to, co pocuvam a dokaze krasne interpretovat moje pocity, myslienky.. navyse ked si sam mozem zahrat nieco, je to fakt dobry balzam na nervy, pre naladu..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
dokáže ti hudba zmeniť myšlienky alebo názory ,prípadne ťa podporiť v nejakej činnosti? - jj, aj dnes sa to už podarilo
ale zase mna ovplyvnuje aj to co tuna @hnisko pise, takze idealny vecer je mat tonu zradla a pocuvat muziku ( pripadne pozerat avp )