ahojte, chcel by som sa spýtať čosi... teraz dlhší čas chodím do posilky a mám aj osobného trénera a povedal nech raňajkujem ovsené vločky a aj to robím... ale chcem sa spýtať či je zlé keď si ich dám aj teraz večer lebo som dostal strašnú chuť na niečo a
@1 nesúhlasím...Toto mi všetci hovorili a nakoniec som dopadla tak, že som strašne pribrala a denne som zožrala aj 150g čokolády!! a bolo mi iba zle a stala som sa od toho závislá.
Zdravú stravu podporujem, je super si na to zvyknúť a oslobodiť sa od obchodov a sladkostí podľa mňa to nie je zlé si to dať aj na večer... ale tak sú to sacharidy a na večer nie sú veľmi vhodné.. no podľa toho ako to dodržuješ.. určite lepšie jak hranolky na večeru
Ovocie a celkovo sacharidy by sa mali konzumovat hlavne doobeda-dodá ti to energiu a aj ju spáliš. Postupne k večeru doplňať viac bielkovín,tukov.
Ale tak súhlasím sčasti,že vzhladom na vek mu to neublíži. Len keď vraví,že chce budovať svaly tak by som odporúčila viac tie bielkoviny no..ale ked má chuť..aj 'prehrešky' musia byť
Tak ked mas chut tak si ich daj. Z jednej vecernej davky mat pneumatiku na bruchu nebudes. A ked mas rychly metabolizmus tam si to telo ani nevsimne, teda moje by si isto nevsimlo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Inak vecer by som ich nejedla. Vecer skor bielkovinu + vela zeleniny.
Zdravú stravu podporujem, je super si na to zvyknúť a oslobodiť sa od obchodov a sladkostí podľa mňa to nie je zlé si to dať aj na večer... ale tak sú to sacharidy a na večer nie sú veľmi vhodné.. no podľa toho ako to dodržuješ.. určite lepšie jak hranolky na večeru
a súhlasím s @3 ...večer bielkoviny hlavne..
Nepreháňaj to s váhou ale v kľude cvič.
som nasiel volaku stranku, trosku je tam o ovose pisane mozes si pretudovat. » www.biospotrebitel.sk/clanok/1517-ovo...
Ovocie a celkovo sacharidy by sa mali konzumovat hlavne doobeda-dodá ti to energiu a aj ju spáliš. Postupne k večeru doplňať viac bielkovín,tukov.
Ale tak súhlasím sčasti,že vzhladom na vek mu to neublíži. Len keď vraví,že chce budovať svaly tak by som odporúčila viac tie bielkoviny no..ale ked má chuť..aj 'prehrešky' musia byť