OZ Zebrička. Robili ste niekedy pre podobné združenie? Alebo aké máte skúsenosti s podobnými neziskovými organizáciami?
Potrebujem počuť vaše skúsenosti s touto organizáciou, lebo moja kamarátka dostala ponuku na brigádu, ale počula aj zlé ohlasy čo sa týka toho, že to je podvod, že nedostane peniaze a pod. Má predávať pohľadnice a nevie čo podobná brigáda obnáša. Skúsenos
ja som to robila kedysi dávno. my sme si zisťovali ako to je. týpek vlastní jazykovú školu. a aj toto OZ. brigádnici mu vyzbierajú peniaze na jeden kurz pre jedno decko z detského domova. takže tie peniaze vlastne idú preňho, a dieťa dostane jazykový kurz. tak si treba zvážiť či je to podvod alebo nie.
ináč je to celkom makačka, musíš predať celú krabicu, koľko ti sľúbili si nechať a zvyšok im poslať. my sme to robili tak že nám ľudia dali viac peňazí ako stáli tie medovníky a pohľadnice, tak keď sme mali dostatočné množstvo tak sme im to poslali a zvyšné medovníky zjedli, lebo sa nám už predávať viac nechcelo, je to celkom o nervy, lebo to nie je také známe ako napr. narcisy, alebo tak, takže ľudia tomu neveria.
každopádne ak vyzbieraš peniaze máš, neklamú. ale ja by som do toho už nešla
ja som pre nich robila a už v živote...nechceli mi vyplatiť všetko čo mali a potom sa to celkom ťahalo a boli z toho len problémy...bolo to síce už pred tromi rokmi ale rozhodne ja mám zlú skúsenosť...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
ináč je to celkom makačka, musíš predať celú krabicu, koľko ti sľúbili si nechať a zvyšok im poslať. my sme to robili tak že nám ľudia dali viac peňazí ako stáli tie medovníky a pohľadnice, tak keď sme mali dostatočné množstvo tak sme im to poslali a zvyšné medovníky zjedli, lebo sa nám už predávať viac nechcelo, je to celkom o nervy, lebo to nie je také známe ako napr. narcisy, alebo tak, takže ľudia tomu neveria.
každopádne ak vyzbieraš peniaze máš, neklamú. ale ja by som do toho už nešla