Vlastne chapem, je lahsie neschopnost jedinca zvalit na opacne pohlavie. Feminizmus je len obdoba neschopnychoch muzov, ktorym sa v zivote nedari a tak za svoj ubohy zivot obvinuju zeny. To nie je ziadna cnost, na taku spodinu plujem bez ohladu na pohlavie.
@23 Mne by teda prišlo, že feministky trebárs zo 60-tych rokov „neznášali mužov“ komparatívne oveľa viac než dnešné, keby som to mal a chcel takto hádzať do jedného vreca. Len vtedy nejestvoval internet, ktorý by to nafukoval a bulvarizoval.
sa mi paci, ako ste zobrali to male percento extremistiek a posudzujute podla toho celu skupinu to je ako keby som vsetkych chlapov sudila podla par incelov z redditu
@waagbistritz69 heyyy len som ti chcela povedat, ze si v poslednej dobe vsimam, ze mas fajn nazory. (Akoze, dlho som absolutne nevnimala tvoje posobenie tu ale poslednych par mesiacov si vsimam tvoje komentare a prekvapuje ma, ako casto s tebou suhlasim ) Mas odomna neanonymnu hviezdicku.
@plavam_zivotom lebo si myslia, že nenávidia mužov
Pričom nemajú len rady (respektíve radi, aj muži môžu byť feministi) ľudí, čo sa správajú ako idioti
A hentí chlapi si to vztiahnu na seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
Na birdz som išiel, aby blesky išli do mňa.
Pridajte sa ku nám, máme gifká zvieratiek!
Sice sa neidentifikujem ako feministka, ale kvoli tomuto foru, prave teraz, zacinam
(Btw nebol tu uz jeden feminazi kult?)
A inak to je dost trapne sprznenie mojho nicku, staphylokokot mam ovela radsej
Pričom nemajú len rady (respektíve radi, aj muži môžu byť feministi) ľudí, čo sa správajú ako idioti
A hentí chlapi si to vztiahnu na seba
Ďalší