Čaute , tento nadpis je len preto aby vás toto fórum zaujalo (hlavne chlapcov
Chcela by som vedieť ktoré dievča sa vám dá viac krajšie , sympatickejšie , z ktorej máte lepší prvý dojem Snažila som sa dávam normálne bežné fotky a nie nejaké vyretu
Možno to znie trápne, ale potrebujem sa usmerniť
Proste potrebujem nejaký vzor , ku ktorému sa priblížím
Nebojte sa , ostanem sama sebou , len potrebujem vedieť aký štýl v živote zvoliť ..
@artusios JJ , ale myslím , že Eliška má tie vlasy ešte lepšie len to je taká fotka na ktorej jej moc nevyznejú Skús pozrieť iné fotky (volá sa Eliška Mrázová) a myslím , že potom , ako si ich prezreš zmeníš názor
pre boha
nos, co sa tebe hodi, neries styly inych dievcat a uz vobec nenechaj o tom rozhodovat chalanov...
viem, ze si vo veku, kedy sa hladas a snazis zapadnut, ale... nie, nerob to, kasli na to nesnaz sa vyzerat ako niekto iny
@0sea Na tej fotke to nie je ona , je to nejaká iná baba , sama neviem kto Tá druhá (Eliška Mrázová) vypadá dosť inak , ak chceš viac fotiek tak Google Snažila som sa dať len takú fotku , kde má všelijako zopnuté vlasy a takmer nič make-upu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja len rozmyslam, preco ta to zaujima...
Proste potrebujem nejaký vzor , ku ktorému sa priblížím
Nebojte sa , ostanem sama sebou , len potrebujem vedieť aký štýl v živote zvoliť ..
Sorry , ale komentáre takéhoto tipu ma nerozhnevajú
nos, co sa tebe hodi, neries styly inych dievcat a uz vobec nenechaj o tom rozhodovat chalanov...
viem, ze si vo veku, kedy sa hladas a snazis zapadnut, ale... nie, nerob to, kasli na to nesnaz sa vyzerat ako niekto iny
A ty sa podobas na tuto:
Mal to byť vtip alebo niečo také
» ucesy.buryweb.cz/obr/kulaty/kula...
Druhá vyzerá fajn, na @16 ako anjelik. :happy:
Tak to je jedno kto to je, tá @16 je krásna.