no nie je mi to jedno a v eurovei stoji byt //ten najdrahsi// tusim az 150 milionov ... a s rakuskom suhlasim , vo viedni su byty v priemere o skoro milion lacnejsie a PKO proste k BA patri:/
paradoxne je ze aj tie ´strasne drahe nedostupne´ byty sa predaju sialenou rychlostou ... a kym sa kupuju ... vzdy bude pre koho stavat:/ ... vyznie to pateticky .. ale kdekolvek inde mate kusok zeme, urobite si hriadku kvetov ... v BA sa na tom kusku postavi polyfunkcny dom
Ja som rozmýšľala o tej výstavbe v BA, že jednoducho nie aby sa BA rozširovala "do diaľky", tak sa len "zahusťuje" dovnútra. Chápem, že každý chce byť v centre, ale tak o chvíľu vymyslia čo? Polyfunkčné domy a obchodné centrá v strede Dunaja?
12. myslim , ze nad podobnymi projektami sa uvazuje a co sa tyka expanzie petrzalka ublizuje rakuske hrance z coho su Osterreicher strasne glucklich takze myslim ze tu mame 2 problemy BA sa rozrasta do sirky a zahustuje sa ved aj stara krcmicka na racku padne za obet vyskovemu domu a to je ozaj KUSOK HRIADKY
PKo je už pomaly industriálna pamiatka Problém je, že my na Slovensku sma sa eštenenaučili si také veci vážiť a vždy nakoniec skonší všetko v prospech NIEKOHO záujmov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
tiež si myslím, že staré by búrať nemali, a hlavne neviem, ako bratislava skončí, keď sa tu budú predávať byty za 100 miliónov
sa asi odsťahujem do rakúska
Stavby nie su prijebane, akurat ta cela ekonomika za nimi je. kvoli tomu nebueme mat za chvilku kde stupit.
nemali by to burať...ako ne že by som tam chodila každý den...ale tak proste PKO toe pamiatka...kulturna...
načo budu dalšie byty?? dobre byty sa vždy zídu ...ale čo z toho ,ked si ich "normálny" človek nemôže dovoliť...