Ako sa Vám (ne)páči typicky slovenské dievčenské meno Katka? A baby, kt. sa tak voláte - ste spokojné so svojím menom alebo by ste ho vymenili? Podľa mňa - pekné meno (moje) ...rôzne variácie oslovenia - Katka, Katarínka, Katinka, Katuška ....
aj ja som Katka som spokojna so svojim menom, volaju ma Katarinka, Kata, Katusa, a moje najoblubenejsie oslovenie je : Katusiatko.....aj ked mi tak vravi iba jeden clovek...
ja sa tak volam... ako v pohode... ale ako malej sa mi pacili vzdy zdrobnene mena (lenka, veronika) pretoze vzdy do pisomiek si mohli napisat meno tak, ako im hovorila ucitelka... pricom mne hovorili katka a nevedela som co tam napisat
strasne sa mi lubi to meno a podla mna su vsetky katky super
moja prva naj kamoska, naj ucitelka, dalsia uzasna kamoska a naj kamoska, katka knechtova . proste vsetky katky v mojom zivote su super .. normalne mi to pripada zvlastne
áno,áno,áno...páči sa mi...je to moje meno,a som s ním spokojná...presne,ako bolo napísané v úvodnom príspevku...je veľa podôb tohto mena...len neznesiem,ak by mi niekto hovoril Kača a Kata...to fakt nemusím...ale jeden kamarát mi hovorí Káčo,a to od neho,ako beriem...
typické slovenské meno, nič proti, vlastne sa mi dosť páči, ale zas nie tak extrémne Katky, ktoré poznám sú zvyčajne veľmi milé, trošku šialené, ale príjemné osôbky, nemám proti nim nič
asi sa opýtam na Zuzku
ale čo sa týka podôb mena Katarína, mne sa páčia asi všetky (okrem hanlivých, ako Kata)... Katarína, Katrina, Katarínka, Katka, Kačena, Kaťa, spolužiačku voláme Ketrin... je to milé meno, ktoré podľa mňa dobre pôsobí, tým, že je tak rozšírené...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a osobne sa mi páči keď oslovujem Kača alebo Kačenka
prvú volám Katka, Kačena
druhú Katka
tretiu Kačenka
a štvrtú Kača
a to meno je celkom pekné alebo osoba ktorá ho má?
raz tak nazvem svojho syna
moja prva naj kamoska, naj ucitelka, dalsia uzasna kamoska a naj kamoska, katka knechtova . proste vsetky katky v mojom zivote su super .. normalne mi to pripada zvlastne
asi sa opýtam na Zuzku
ale čo sa týka podôb mena Katarína, mne sa páčia asi všetky (okrem hanlivých, ako Kata)... Katarína, Katrina, Katarínka, Katka, Kačena, Kaťa, spolužiačku voláme Ketrin... je to milé meno, ktoré podľa mňa dobre pôsobí, tým, že je tak rozšírené...