nemám rada tých typických gentlemanov a intelektuálov, ale keďže som vždy mala ,,šťastie´´ len na takých buranov, tak v poslednej dobe už pozerám aj na to jeho vystupovanie a podobne
ked som videla gentlemani isla som dat, už som šla kliknúť na veľmi sa mi to páči ale po dočítaní, som klikla na to, že takých veľmi nemusím jednoducho, podľa mňa gentlemani a takí tí dobyvatelia žien, bojovníci o ich srdce..takí vymierajú..a my (teda aspoň ja chcem takých a nemusím takých čo sa obliekajú elegantne a slusne vystupujú..to sa mi nepáci, a ani to s tým gentlemanstvom nic nema..jednoducho ide o povahu, ak chalan babu proste zavola von, zaplati jej daco..aj ona jemu potom moze, a proste trosku ju dobyva..to sa mi paci
Dnes letia gangsta chalankovia, ktorí vláčia gate po zemi, nosia fake-ové breitlingy, vyprávajú jak vajdovia, oflúsavajú všetko naokolo, a nadávajú tak, že to počuť na celej ulici. Frajeri, ktorí za rohom nastupujú do bieleho 20 ročného golfu svojej babičky.
@Weeman ......fake-ove breitlingy ??take som este nikdy nic nepocula (rofl )
ale k teme ...hned ako som si precitala len to prve ,ze gentlemani chcela som zahlasovat ,ze sa mi pacia taki ...ale ked som si precitala celu otazku ,tak som sa rozhodla ,ze ani hlasovat nebudem ,lebo taka moznost tam ani nie je---ti ,co maju slusne vystupovanie ,to ano ....ale nemusia si obliekat sako ,kravaty atd ..nemam rada ak je chlapec pirilis elegantne obleceny ...skor preferujem rifle a tricka ,mikiny ....
NOo.. Aj ja som tak trosku taky ten sablonovity typ, takze by sme sa k sebe asi hodili. Velmi sa mi to paci, i ked nevravim, ze by som raz nechcela poznat aj jeho . Nemyslim si, ze taky clovek dokaze takym ostat vecne. Aj mna uz minimalne jedna osoba, ktorej som dovolila vstupit do svojho zivota naplno a do kedy len bude chciet, pozna vo vsetkych mojich podobach - od tej velmi slusnej az po najhorsiu hnusobu, ktora sa vo mne tiez niekedy schovava .
K hodinkam: Su 4 kategorie replik, posudzuju sa podla kvality a podla toho su zaradene A replika je na nerozoznanie od originalu a problem robia aj prof. hodinarom. Su aj cenovo na skoro rovnakej hladine a maju svajciarak strojcek. D je najslabsie co moze nosit pomenovanie replika. A 5ka su padelandre a rozny odpad u nas a CR je ich ako hnoja a maju hodnotu tak 5-20 €. Vacsinou nenapodobnuju konkretny model, ale maju pozbierane rozne dizajnove detaily zo vsetkych modelov znacky. Je to proste odpad. Najlepsie repliky su z vychodu a dokonca ich respektuje aj samotna napodobnovana znacka.
@Matheusko : Povedal som to len velmi zjednodušene, iste, že sú rôzne kópie, narážal som na kópie, ktoré nosia frajeri u nás. Všelijaké pobastlené plechové hrôzy jak z kinderka, väčšinou napodobňujúce breitling navitimer, na ktorých už z 10-tich metrov vidíš, že je to fake...
Repliky najvyššej kvality sa tak isto dajú rozoznať, zvonka to už človek nevidí, ale strojčeky majú úplne iné, prípadne obyčajné quartz.
Akokoľvek je replika kvalitná, stále je to len replika...
jou ja osobne oblubujem kosielky a vesticky a nosim to rad a ci sa to niekomu paci je jeho vec hlavne ze ja sa v tom citim dobre a zaujimave veci sa tu daju precitat a ohladom slusneho obliekania barney na to odpovedal uz v 2005 takze chlapci SUIT UP !
pokial je to zivotna filozofia, uprimne, nehrane + nejaka ta charizma....na umretie dokonaly chlap. Bohuzial som videla/zazila uz prilis vela fake "gentlemanov", takze neverim aj ked vidim/zazijem. Cim lepsie totiz chlap vyzera "na papieri", tym vacsi hajzel sa z neho vykluje. Nezovseobecnujem, vyjadrujem svoju osobnu skusenost.
Skôr ma to odpudzuje... Samozrejme, že by som nechcela nejakého hlupáka, za ktorého by som sa v spoločnosti hanbila... Stačí, keď sa s tým človekom dá rozprávať aj o vážnych veciach. A elegantné oblečenie neznášam - ani na chlapoch, ani na ženách...
Väčšina chalanov v mojom okolí sú teliatka, zvykla som si. Nikdy som nevyžadovala žiadne džentlmenské gestá, ale odkedy som na výške, pristihla som sa pri tom, že keď sa nejaký chalan strčí predo mňa do dverí, alebo mi ich aspoň nepodrží, cítim sa ukrivdene Keďže väčšina z nich je milá, s úsmevom vás pustia, človek sa hneď cíti lepšie, než keď ho niekto vytlačí z električky, zazerajúc ako sopel na vráta
najpritazlivejsie je pre mna byt samym sebou. aj ked nemam rada, ked sa chlap sprava ako hovado... jasne, ze nemusi nosit obleky, a vyjadrovat sa distingvovane, aby to evokovalo, ze je dokladne edukovany, ale aspon nejaka elementarna ucta a slusnost... aj ked to suvisi asi s inteligenciou toho ktoreho jedinca, ak nema prave Tourettov syndrom
No, ak ich nepoznám, alebo nie som s nimi v častom kontakte, tak môžu byť. Takí, čo ti podržia dvere, pustia prvú, a tak. To je fajn... Ale kebyže sa má tak správať môj priateľ 24 hodín denne ako taký šašo, tak ho vystrelím na Mesiac
dala som že takých veľmi nemusím...alee tak pokiaľ je to s mierou nejako tak to je v pohode...ale keď to zase neviem ako preháňa tak to je hnusné a neznášam to :/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
150 komentov
ale k teme ...hned ako som si precitala len to prve ,ze gentlemani chcela som zahlasovat ,ze sa mi pacia taki ...ale ked som si precitala celu otazku ,tak som sa rozhodla ,ze ani hlasovat nebudem ,lebo taka moznost tam ani nie je---ti ,co maju slusne vystupovanie ,to ano ....ale nemusia si obliekat sako ,kravaty atd ..nemam rada ak je chlapec pirilis elegantne obleceny ...skor preferujem rifle a tricka ,mikiny ....
ja z takych nemozem ani dychat
---
K hodinkam: Su 4 kategorie replik, posudzuju sa podla kvality a podla toho su zaradene A replika je na nerozoznanie od originalu a problem robia aj prof. hodinarom. Su aj cenovo na skoro rovnakej hladine a maju svajciarak strojcek. D je najslabsie co moze nosit pomenovanie replika. A 5ka su padelandre a rozny odpad u nas a CR je ich ako hnoja a maju hodnotu tak 5-20 €. Vacsinou nenapodobnuju konkretny model, ale maju pozbierane rozne dizajnove detaily zo vsetkych modelov znacky. Je to proste odpad. Najlepsie repliky su z vychodu a dokonca ich respektuje aj samotna napodobnovana znacka.
z takýchto týpkov som namäkko a ešte keď sa kultivovane správajú ich humor je inteligentný...
Repliky najvyššej kvality sa tak isto dajú rozoznať, zvonka to už človek nevidí, ale strojčeky majú úplne iné, prípadne obyčajné quartz.
Akokoľvek je replika kvalitná, stále je to len replika...
A ostala som úplne vyvalená, keď mi jeden známy pomáhal s obliekaním kabátu, to som sa skoro došťala
takze asi tak...
@scarlet012 a kolko mas ty rokov ? skus hladat medzi tymi spravnymi
Tipy rady ohladne lasky, vzťahov, sexu... Niektoré témy len 18+
» s9.bitefight.sk/c.php?uid=44556...
//////////////////////////////////////////////////////////