Páči sa mi jeden chalan a myslím si že sa mu páči tiež... Ako zistím či je to pravda?
Niekedy sa na mňa pozrie a stalo sa raz že sa ma spýtal že ako sa mám. Ja som mu odpovedala že ,,dobre prečo?" a teraz neviem či som dobre odpovedala, že či som ho len neodohnala...
Poviem ti, hlavne rozmýšľaj... lebo 90% chalanov vo veku do 18 rokov nerozmýšľa. ... dokonca ani nad 20 ... síce vedia, ale nesprávajú sa zdaleka zodpovedne alebo na svoj vek.
však normálne mu napíš, on sa možno tiež pýta to isté, len nemá odvahu ti napísať... tak čakáte jeden na druhého a nakoniec on skončí s depresiami kvôli svojej plachosti a ty s nejakým degešom, ktorý si ťa ani nebude vážiť, ale siahneš po ňom ako po náhrade za chalana, s ktorým ste mohli mať pekný vzťah.
@adeldudy nemyslím, že by si sa mala strápniť, ono u chalana je oveľa vyššia možnosť že sa strápni ako u slečny. A nemusíš mu hned napísať, že s ním chceš chodiť alebo čo... Dohodnite sa že pôjdete spolu von, alebo na nealko mojito, neviem, čo mládež v dnešnej dobe pije tam pokecáte a obaja uvidíte čo a ako.
@billyjoe je ešte jeden problém, on má sestru s ktorou sa poznám. Čo ak jej to povie že som mu napísala a ona to zas povie mojej sestre a vtedy sa asi najviac strápnim nemyslíš?
@adeldudy môžem sa opýtať koľko máš rokov ? btw niekedy človek trepne somarinu keď je s niekym kto sa mu páči ale tvoje “dobre, prečo ?” To bol top on nesmelo osloví a ty si ho takto odpalkovala
@darkpassenger neviem či je to hanbenie ale napríklad keď sme na chodbe školy a je tam aj on a ja tak sa na mňa pozrie a keď sa ja otočím a pozriem naň ho tak odvráti zrak...
Ja si nemyslím, že potrebuješ rady. Každý sme si niečim takým prešli... alebo aj teraz prechádzame...v podstate sa takéto sympatie môžu vyskytnúť kdekolvek ku komukolvek. Je to čisto na vás ako čo urobíte, neurobíte... či niekto má tú odvahu alebo nemá... Je to podľa mňa aj dobre, pretože veľakrát to je tak, že po spoznaní toho človeka ako takého, už toto" napätie" opadne ... a už sa na to tak nezameriavaš a nezaujíma ťa to.
ahm, to že ťa raz oslovil teda sa ti pozdravil ešte neznamená že by si sa mu páčila a aj to že sa na teba pozrie, na mňa sa tiež spolužiaci pozerajú aj sa ma občas spýtajú ako sa mám ale v tvojom prípade je skoro až 0 šanca si niečo myslieť z toho čo píšeš ale nikto nepozná teba ani jeho takže myslím že je aj zbytočné sa pýtať na takomto mieste,, a Unizák má pravdu, radšej sa zaujímaj o bábiky, v tvojom veku som ich obesovala a nemyslela na chalanov (teda ešte aj teraz ma tí nevyspelí dilinovia v mojom veku nezaujímajú xD ) a taktiež v 13 som mala jediný problém a to ako dostať futbalku z pod auta,, , na vzťahy máš ešte čas,,
@adeldudy Fuu tak takto som sa dávno nezabavila... akože strašnú blbosť tu riešiš.
Máš 13 rokov... nepríde ti že na takéto veci máš ešte čas?? Ja mám 14 a vôbec to neriešim, ani som na to nikdy nepomyslela...
Bože niekedy sa pozastavím nad tým ako sú dnešné deti nevyzrelé a snažia sa byť dospelé... a dosť je to... trápne?
Nehovorím sama som ešte dieťa, ale už mám nejaký rozhľad a svoj voľný čas venujem do (samo)štúdia a neriešim takéto neuveriteľne hlúpe veci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Vieš čo, však mu pošli lístoček
Máš 13 rokov... nepríde ti že na takéto veci máš ešte čas?? Ja mám 14 a vôbec to neriešim, ani som na to nikdy nepomyslela...
Bože niekedy sa pozastavím nad tým ako sú dnešné deti nevyzrelé a snažia sa byť dospelé... a dosť je to... trápne?
Nehovorím sama som ešte dieťa, ale už mám nejaký rozhľad a svoj voľný čas venujem do (samo)štúdia a neriešim takéto neuveriteľne hlúpe veci...