no poznam ju od skolky ale ona chodi na gymnazium a od skolky som ju videl 3x ...strasne sa mi paci ale ja neviem ci jej to mam tiez povedat kedze ona byva dalej od mojej dediny a ja neviem ked ju vobec skoro nepoznam ani ona mna ci jej to mam povedat :-
ups ... takze Paci sa mi jedna baba ale ja ju az tak nepoznam no poznam ju od skolky ale ona chodi na gymnazium a od skolky som ju videl 3x ...strasne sa mi paci ale ja neviem ci jej to mam tiez povedat kedze ona byva dalej od mojej dediny a ja neviem ked ju vobec skoro nepoznam ani ona mna ci jej to mam povedat
tak ju niekam pozvi, poznaj ju a uvidíš ... možno zbadáš, že ste obaja úplne iný, alebo naopak, že máte veľa spoločného a potom sa ľahšie bude hovoriť o citoch k nej
No znie to sprosto ale aj mne sa uz vela krat pacil chalan co som ho nepoznala moc dobre..nehovor jej rovno ze boze pacis sa mi a bla bla bla skus ju dakam zavolat alebo na dakej zabave ze by ste sa "nahodou" stretli alebo jej proste napis na fb
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
@wewo nie,ale ked chces,tak ty mozes
@turgon hej aj mňa to napadlo (fajná fotka)