tak mne sa to nepáči lebo to tak čudne znie...tak neosobne ale som poctená jked to opcujem...najviac ma dostalo ze na jednom oddeleni nemocnice rpiali mna...pspravali sa ku mne jak k 3 rocnej este niečo takeho ze "bude vcelicka do zadocka" som zacula...a isla za mnou taka vysoka vyvinuta dievčina o rok mladsia odomna (musela hned na zaciatku povedat vek) a tej vykala!!! na to sa mozem vysrat xDxD
Ja si radšej tykám,ale zas naštve ma keď mi nejaký cudzí človek začne nadávať a ešte mi aj tyká ( to sa mi dnes stalo). Moja mama vyká zas skoro všetkým dokonca aj svojmu otcovi aj mojim kamarátkam
My sme mali na strednej jednu matikarku, ktora ked bola nahnevana tak vykala, inac tykala, odvtedy ked mi niekto vyka tak mi to vadi lebo si myslim ze je na mna nasraty
sused čo je odo mňa o rok mladší mi celý rok vykal kým pochopil že starším ma robí iba moja brada,ale imponuje mi ak mi vykajú profesori v škole (lebo nie všetci nám vykajú) a starší ľudia vonku či zákazníci v bare
@lenuska175 , nič nezvyčajné Keď som si na konci šk. roka obliekla absolventské tričko, jedna predavačka sa ma pýtala, či som skončila strednú alebo vysokú
V takomto kontexte mi to lezie na nervy, ale inak je mi to fuk, pokiaľ ma niekto neoslovuje zdrobneninou krstného mena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Mne sa nepáči, keď nám profáci vykajú, ale už som si zvykla.
V takomto kontexte mi to lezie na nervy, ale inak je mi to fuk, pokiaľ ma niekto neoslovuje zdrobneninou krstného mena