@Kolini choď do piči aj s tvojou komerciou, čo furt s tým máte ja to fakt nepochopím, každý jeden vydaný album je komerčný, ani nevieš čo to komercia je ale trúbiš jak je to komerčné, toto ma už fakt vytáča.
30STM mam celkom rada, aj ked ich 1. alb mi velmi nesadol, sa mi zda uplne iny ako druhy .. ten 2. - beautiful lie - sa mi zato velmi pacil a posledny nepoznam, ani tuto pesnicku som este predtym nepocula celu, ale moze byt
@16 imho keď postavíš pieseň na postupoch nápadne pripomínajúcich známich interpretov a okoreníš to klišovitým textom, človeku ktorý nie je úplne hudobne hluchý/alebo príliš mentálne obmedzený na to aby videl podobnosť je jasné, že zámer piesne je predaj - kedže väčšina nenáročných poslúcháčov k jednej zo skupín uvedených vyššie nepatrí.
@0 - hudba príjemná, ale sám od seba by som si ju asi nepustil, obal cdčka vynikajúci, a text vyzerá to tak že dosť dobrý, ale nechce sa mi ho počúvať až tak pozorne aby som to mohol povedať s istotou. každopádne na ten názov "this is war" je to príliš patetické (už len po hudobnej stránke).
toto mi príde ako pesnička o vojne oveľa výstižnejšie a lepšie
@goth111 - "komercia" je označenie produkcie ktorá vznikla preto, aby sa predávala. proste keď nerobím hudbu preto aby som vyjadril seba alebo svoje pocity, ale preto, aby som na tom zarobil. aj nekomerčná hudba teoreticky môže zarábať, ale v praxi to robí len zriedkavo. mimochodom to je aj dôvod prečo sa klišéovitá hudba označuje za komerčnú - pretože sa predpokladá že niekto spravil kópiu niečoho čo sa dobre predáva, aby mal istotu že aj on dobre predá.
mimochodom, @goth111 , tvoj nick je komerčný, pretože je zvolený tak, aby sa "dobre preda" (aby zaujal) určitú skupinu ľudí. nevyjadruje nič skutočne tvoje, proste si na seba nalepil nálepku.
(ber to ako príklad ešte jednej nuancy slova "komercia" a zároveň ako mierny útok na tvoju osobu z toho dôvodu že začneš človeku nadávať hneď v prvom svojom príspevku)
ono to vlastne aj trochu bije do oci... Jared Leto je tvar ktora sa dobre predava a baby na neho letia tak sa snazi byt emotivny a sladky.. takze vlastne ani nie je dovod to nerobit takto...
hm,no je to jedna zo styroch alebo piatich schopnych pesniciek na albume...jaksi sa nepodaril...predosle boli lepsie...a vobec nechapem preco vybrali kings and queens ako singel...horsie uz vybrat nemohli...
@36@D4nn13ll - kto som? zaujímavá otázka pozri profil, ak chceš. inak vďaka.
@kolini - Jared Leto netuším kto je ale predpokladám že niekto súvisiaci s tým marsom
@all - mimochodom, vymenil som si pár TSiek s @Goth111 a chcel by som len poznamenať že sme si to vysvetlili, ide len o to že výraz komercia nepoužíva vo význame ako som písal ja a ako to chápe pravdepodobne veľká väčšina ľudí, ale vo význame "predáva sa to" (či už viac alebo menej úspešne) a nič viac, čiže o kvalite samotnej veci to nič nehovorí. a o to vlastne šlo, vlastne len bránil svoje chápanie toho slova. či bol jeho spôsob primeraný alebo nie, to už si rozhodnite každý za seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
k téme:
30STM poznám: môže byť
pesničku som nepoznal: môže byť
ja velmi rad do pici pojdem mam na to ludi ty buzik
k teme.. vobec netusis ako som to myslel.. to kazdeho koho nepochopis posielas do pici?
to musis byt velmi oblubeny v spolocnosti...
mas pocit ze mam chut pisat niekomu TS ked sa sprava ku mne ako kokot a sam netusi preco?
nerob z komara somara...
jedna sa o komunikaciu s ludmi ktorych nepozna
btw suhlasim s @Kolini -m troska, @Goth111 to asi nadavkou prehnal, sam nevie co mame namysli `komerciou` pre deti ...
toto mi príde ako pesnička o vojne oveľa výstižnejšie a lepšie
@goth111 - "komercia" je označenie produkcie ktorá vznikla preto, aby sa predávala. proste keď nerobím hudbu preto aby som vyjadril seba alebo svoje pocity, ale preto, aby som na tom zarobil. aj nekomerčná hudba teoreticky môže zarábať, ale v praxi to robí len zriedkavo. mimochodom to je aj dôvod prečo sa klišéovitá hudba označuje za komerčnú - pretože sa predpokladá že niekto spravil kópiu niečoho čo sa dobre predáva, aby mal istotu že aj on dobre predá.
mimochodom, @goth111 , tvoj nick je komerčný, pretože je zvolený tak, aby sa "dobre preda" (aby zaujal) určitú skupinu ľudí. nevyjadruje nič skutočne tvoje, proste si na seba nalepil nálepku.
(ber to ako príklad ešte jednej nuancy slova "komercia" a zároveň ako mierny útok na tvoju osobu z toho dôvodu že začneš človeku nadávať hneď v prvom svojom príspevku)
suhlas do bodky...
ono to vlastne aj trochu bije do oci... Jared Leto je tvar ktora sa dobre predava a baby na neho letia tak sa snazi byt emotivny a sladky.. takze vlastne ani nie je dovod to nerobit takto...
@kolini - Jared Leto netuším kto je ale predpokladám že niekto súvisiaci s tým marsom
@all - mimochodom, vymenil som si pár TSiek s @Goth111 a chcel by som len poznamenať že sme si to vysvetlili, ide len o to že výraz komercia nepoužíva vo význame ako som písal ja a ako to chápe pravdepodobne veľká väčšina ľudí, ale vo význame "predáva sa to" (či už viac alebo menej úspešne) a nič viac, čiže o kvalite samotnej veci to nič nehovorí. a o to vlastne šlo, vlastne len bránil svoje chápanie toho slova. či bol jeho spôsob primeraný alebo nie, to už si rozhodnite každý za seba
@dudri -
spevak a herec