@stratenaaexistencia Ono to je vždy o móde... ak by to bolo bežné, tak by to proste bolo bežné Veď kedysi sa ženy nejako extra neholili a boli aj tak sexy - teraz by mi to prišlo dosť divné - lebo sme tak naučení
@james98 no ved prave, je to iba o tom, ze to kedysi nejaky dement vymyslel, ze holit sa, keby to nikoho nenapadlo tak sa nikto nad chlpatymi pazuchami nepozastavuje a povazuje to za normalne...
@jozotraktorista tak zas som to nemyslel uplne vazne, robim si prdel ale tak fakt su to nejaki teplejsi metrosexuali lebo take daco sa napriklad pred 20 rokmi nevidelo... A na babach je grc si to predstavovat
úprimne.. je mi to... jedno? Nijakým spôsobom ma to neovplyvňuje, či má chlap chlpaté nohy, alebo nie. Ak sa cíti lepšie oholený, super. Ak chlpatý, super
@melipe230f v 17tom storoci nosili chlapi pancuchace a makeup a tie kucerave parochne a co teraz? moda sa zvykne menit. to ze sa niekto o seba stara neznamena ze ho pritahuju chlapi.
@jozotraktorista
este pred 20 rokmi boli u chlapa nemyslitelne aby si holil podpazusie. teraz je to uz standard a ludia sa skor pozastavia nad chlpatou chlapskou pazuchou. prikladom moze byt aj kkt a okokotie, ktore cast bab/zien vyzaduje oholene.
alebo sa pozri na Francuzsko, tam si kvantum zien stale neholi nohy/pazuchy.
podla mna moda holit si nohy u chlapov este pride, dozijeme sa toho ze to bude mainstream
@relieforsaddist preco by mali byt chlpy znakom muznosti? O__O trochu praveke nazory...lebo zeny maju chlpy tiez, cize je to cele irelevatne ze chlap ma byt chlap, lebo ma chlpy...
@relieforsaddist ak je niekto proti ohlenym chlapom, nechapem ako moze byt proti neoholenym zenam...podla mna je to jedno, ci je zena chlpata alebo chlap chlpaty, vyzera to rovnako zle aspon pre mna
proste nechapem , preco s avravi ze zeny sa holit MUSIA alebo chlapi na istych miestach NEMOZU
@momoglamorous o ženách som nič nepísal a niekomu sa páčia také chlpaté broskyňky ... ale musíš uznať že je to blbosť aby si chlap holil konkrétne nohy D
@relieforsaddist ak ma jemne chlpy, ktore nie su ani vidiet, tak nemusi, mne osobne sa take pacia najviac, neznasam prilis chlpatych chlapov ani na nohach a to vdaka tomu, ze na mne samej sa to nepaci, tak preco by sa malo aj na inom? ak ma chapes podla mna holit si ruky je blbost, ci an zene alebo muzovi, ci ma jemne alebo vyrazne..
ale to je vec vkusu, napr.sportovci nemaju na vyber
Vyholené nohy tolerujem iba pri športovcoch, ktorým chlpy na nohách ombedzujú ich pohyb, inak je to smiešne. Mne to príde smiešne, ak im nie v pohode nech sa holia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
no ale inak seriozne, nepaci sa mi to, ale ak jemu hej tak nech si oholi kludne co len chce
V zásade mi je aj u ženy akosi jedno, čo na sebe holí a neholí.
ja sa holím preto lebo sa mi to tak páči a lebo chcem byť hladká.
Z chalan ktorý si holí mám pocit, že asi nebude heterosexuál. Ale to je len môj názor, ak sa on tak cíti dobre, tak prečo nie...
este pred 20 rokmi boli u chlapa nemyslitelne aby si holil podpazusie. teraz je to uz standard a ludia sa skor pozastavia nad chlpatou chlapskou pazuchou. prikladom moze byt aj kkt a okokotie, ktore cast bab/zien vyzaduje oholene.
alebo sa pozri na Francuzsko, tam si kvantum zien stale neholi nohy/pazuchy.
podla mna moda holit si nohy u chlapov este pride, dozijeme sa toho ze to bude mainstream
Noch einmal, bitte.
proste nechapem , preco s avravi ze zeny sa holit MUSIA alebo chlapi na istych miestach NEMOZU
ale to je vec vkusu, napr.sportovci nemaju na vyber