ja do toho Tomášovi kecať nejdem. páčiť sa mi to inak páči vo všeobecnosti, hoci mi to zatiaľ príde neprehľadné, keďže je to nové, je to celkom iné... ale však zvykneme si, ako bolo už povedané
@wampirekiss - k pridavaniu (vsade postupne chcem urobit vpravo hore tlacitko "Pridaj", ktore vysunie co sa vlastne moze pridavat v danej rubrike, aby clovek nemusel hladat kde sa da pridavat blog, forum, video... ale aby to nasiel na jednom mieste vzdy.
K tym obrazkom v pridavani (vsetci co to chcu vidiet, nech kliknu hore na LUBOVOLNEJ STRANKE v rubrike FORUM na zelene tlacitko PRIDAJ vpravo hore) - to su pravidla.
Miesto dlhych nudnych pravidiel s mnozstvom textu, ktore ludia necitali, sme spravili pravidla vo forme piktogramov. To je 5 zakladnych pravidiel zakladania for.
@wampirekiss preco je tam druhy ZAKAZ, ze zakaz warezu, liniek na filmy, mp3, software (to inak bolo aj v starom fore).
Je to preto, ze Birdz si nechce nahanat navstevnost na NELEGALNYCH kopiach filmov, serialov, mp3-jek a tak.
Mozno som blby, mozno som prilis naivny, ale proste nechcem podporovat nieco co je na hrane zakona. Ano mohlo by sa o tom dlhsie hadat, ale proste, ja by som sa nedokazal pozriet do zrkadla na seba (sam sebe do oci), keby Birdz zarabal na sireni nelegalnych kopii filmov, serialov, mp3-jek. Ano existuju stranky kde su vseliake take veci. Zamyslali ste sa vsak nad tym, ako skareda stranka moze mat zrazu strasne vela serialov, ktore sli v televizii? No vlastne nemoze mat.
Osobne nemam rad, taketo sirenie a preto je to tu zakazane. A nie len preto. Kazda stranka, ktora sa chce spravat seriozne, byt pre serioznych inzerentov, nemoze podporovat porusovanie zakonov (aj ked su to len autorske zakony - co sa u nas, na Slovensku, prilis podcenuje).
NAVYSE - existuju desiatky vseliakych ciernych (nie len dizajnov) for na slovenskom nete, kde si mozes najst serialy, filmy, mp3ky - resp. linky na rapidshare a podobne vseliake share-nieco stranky. Na tych forach zvacsa nenajdes NIC INE, len linky.
BIRDZ Forum je o DISKUTOVANI a NIE STAHOVANI. Tak preto. Ak by sme to dovolili (odhliadnuc od toho ze mam s tym osobny problem), tak by zrazu miesto normalnej diskusie sa tu len stahovali filmy a to nechceme.
tie reakcie ze niekto napisal tvoj nick (to je v pravom stlpci pod nadpisom "Reakcie" - tam sa daju prepinat najnovsie, reakcie na teba, tvojich kamaratov a zoznam poslednych tem, kde si nieco napisal)? - to je v pravom stlpci
VSADE aj v kategoriach, aj v mojich temach, aj v anketach, aj v diskusiach - je prepinanie na Nove temy, Kde to zije a Horuce temy (v nich sa da preklikavat) - malo by to byt ovela rychlejsie a prehladnejsie (clovek by si mal na to rychlejsie zvyknut ako na stare forum, a mal by objavit, ze je to ergonomickejsie a v mnohych vyznamoch ovela praktickejsie - najma co sa tyka hladania a preklikavania sa).
@shoshana ano pre vacsinu je to sok. Ale osobne si myslim, ze toto forum je to najlepsie ake na Birdzi doteraz bolo.
(ludia su apriori zvyknuti kritizovat zmeny, lebo zrazu je nieco inak, a musia chvilku rozmyslat, ale garantujem vam ze, ak si zvyknete na nove forum, tak postupne poobjavujete funkcie, resp. veci, ktore tu (mimochodom boli aj predtym), len boli zlozitejsie, menej prehladne.
Napr. existovali vypisy horucich tem - TOP tem za posledne tyzdne, ale malokto to pouzival (pricom podla prieskumov mnoho ludi ma rado rebricky, resp. vyhladava TOP temy, lebo si myslia ze su tie najlepsie - na hlavnej stranke sice su, ale to su top temy z dnesneho dna, a co starsie? Nie kazdy sem chodi kazdy den. Ono pritom taka funkcia tu bola, len percentualne malo ludi ju pouzivalo.
Samozrejme kazda zmena ma priaznivcov aj nepriaznivcov (a nikdy sa nepodari urobit nieco co sa 100% ludom bude pacit, alebo naopak 100% ludom nepacit) a je mi jasne, ze isti ludia si proste NEZVYKNU na nove forum. Ale ti ostatni co si zvyknu (a myslim ze o par dni budu zvyknuti) tak postupne objavia funkcie (ktore tu boli uz cca rok, len ich malo ludi pouzivalo).
@tomas@48 ano jasné ja som to len dost blbo pochopila ...
inak ked sa sem niekto zaregistruje a ide zakladat anketu/diskusiu tak sa to tu dost často opakuje každý nováčik zakladá : akú hudbu počúvate? , nedá sa stým niečo robit? myslím tak že ked to ide založit upozornilo by ho to že toto tu už bolo?
@tomas máš pravdu, ale napríklad väčšina ľudí, ktorí chodia na fórum tu chodia dlhodobo a témy prezerajú podľa aktuálnosti, aspoň ja si to myslím, ja sama podľa toho prezerám fórum... možno by som to len vymenila, že top by som dala nižšie a aktuálne by som dala hore... lebo veď sám si napísal, že niektorí tu nie sú tak často - takže by si mal viac myslieť na tých, ktorí tu často sú
inak s tými reakciami je to dobré, čo navrhovala krutafunebracka...
v každom prípade sa mi to páči a zvyk je proste zvyk, to, že vždy budú ľudia, ktorým sa to nebude páčiť je pravda a je to treba ignorovať...
hm..je to otrasne ako mac forum. teraz ako mam reagovat na moje komentare ked mi to vobec neukazuje ankety a fora kde som pisal daco a dakto na to odpisal???? akoze..toto nechapem. z prehladne rozdelenich ankiet a tem v zaujmovych skupinach, tu teraz su...par skupini, a nic viacej. naco mi je vediet najkomentovanejsie alebo najzhavejsie temy, ked len chcem odpisat na reakcie v temach v ktorich som pisal za poslednich 24 hodin......???? toto vyzera ako na macu spravene lacne forum. predtym to bolo ovela krajsie a lepsie spravene. nechapem tento krok. a to radsej ani nepisem ako to zobrazuje mne kde cez prispevki vydim aj text.
mala sa pridat moznost aj prepnut na predoslu moznost zobrazovania. lebo takto narychlo bez slova to uplne zmenit mi pripada trocha neprofesionalne. a ked tot je prehladnejsie tak neviem pre koho, lebo mna nejaka "horuca tema"ze napr. nejake 15 rocna trtka dene 2 krat ma vobec nezaujimna, aj ked je tam komentarou ako nasrato.
myslim ze timto zneprehladnenim, sa docieli aj to, ze budu pribudat opakovane diskusie a ankety. lebo takto ano BOH nezisti co kto kde kedi napisal. amen
@nikeboy akože chalan... kritizovať vie každý... sprav to lepšie a pošli Tomášovi... potom sa uvidí... nie je to dokonalé... a čo? vieš to urobiť lepšie?
inak to tu vôbec nie je menej prehľadné... len je to poprehadzované, tak nevieš kde čo je to je všetko... čo sa týka tém bolo ich priveľa... a opakovať sa témy budú tak či tak, na to dizajn fóra nemá vplyv... čo sa týka odpovedí na reakcie to máš na tej lište na boku ako vždy... veď to sa nezmenilo...
a čo ako bez slova? nie si nejaký rozmaznaný? vždy sa Tomáš pýta a teraz, keď to neurobí sa sťažuješ... on predsa nie je povinný oznamovať ľuďom, ktorí chodia na NÍM VYTVORENÝ web, čo s ním mieni robiť... úpravy sú jeho vec...
inak ak ti to zle zobrazuje, chyba je na tvojej strane, mne to zobrazuje dobre... máš pomalý NET!
@tomas Chýba mi tá časť, kde som si mohla pozrieť zoznam diskusií a ankiet, kam som ja prispela...
Viem že čiastočne to nahradil ten stĺpec vľavo, ale tam mi píše posledné ankety/diskusie kam som ja napísala a nemám prehľad o tom, či odvtedy do tej diskusie/ankety niekto prispel, alebo nie... V tomto smere sa mi staré fórum určite páčilo viac...
@westzone Keď som to pozerala ráno, viem že tam síce bolo asi 15 diskusií do ktorých som prispela naposledy s dátumom a časom kedy som tam prispela JA. Ale ja chcem vedieť, kedy tam prispel HOCIKTO naposledy. A navyše je tam len obmedzený počet diskusií... čiže v prípade že tu týždeň nie som a chcem zistiť či na mňa niekto nereagoval a reakcie pribudli do x+1 tém (čiže o jednu viac než sa zobrazuje), mám smolu.
(A navyše som prišla o možnosť sledovať tieto veci v práci, lebo v práci máme len starý IE ktorý väčšinu tých aktívnych prvkov (vrátane toho stĺpca napravo) nezobrazuje... )
Uf velmi pekne spravene forum ... klubuk dolu, velmi prijemne farby a celkovo vyzera super... pekna praca len ta prava cast reaguj by mohla automaticky hodit do okna kde clovke pise valstny komentar aj @ s cislom prispevku v ktorom to reaguj stlaci popripade meno kto napisal tne prispevok... no ale nikdy nieje nic perfektne ... inac krasa
mne je fakt jedno, ako to z hľadiska dizajnu bude celé vyzerať, ale...skôr sa mali opraviť chyby, ako zas nový dizajn. Ako napr. pri anketách, aby si najprv mohol napísať text až potom hlasovať. Toť môj názor, inak graficky je to pekné.
@tomas nové fórum, paráda.. Navrhoval by som jedno malé zlepšenie, keď je už pri príspevku tlačidlo reagovať, mohlo by tovno do políčka napísať @XX , pričom XX bude číslo príspevku pri ktorom som to stlačil. Chcem reagovať na príspevok 25, stlačím tlačidlo reagovať pri 25ke a rovno mi tam hodí @25.
Ďalej ešte, keby pod príspevok na ktorý som reagoval napísalo dačo ako : Reakcia na príspevok: johnny89 #107, nick #XXX
Keďže som trošku robil webstránky aj s phpčkom tak to prvé čo som popísal by bolo jednoduché urobiť a to druhé hmm to by asi vždy pri reakcii muselo otvoriť DB, a pod príspevok napísať hentaké dačo ale myslím že sa to dá, keďže pri tomto nápade som sa inšpiroval na tejto stránke,stačí si všimnúť diskusiu pod článkom : » www.qark.net/clanek/reklama-...
Ty vole Klikol som na forum a cumim, podla mna je to krasne spravene. Ja sem chodim hlavne pocitat fora a je to take utulnejsie. Trosku nezvyk takto na uvod, az sok ale casom si podla mna kazdy zvykne. Je to paradne. Akurat sa mi teraz trosku zda (ale to dlhsie ako sa birdz postupom casu vylepsuje) ze kazda kategoria ma ako keby svoj vlastny design a ze je tym padom celkovo trochu nejednotny, ale na to sa da pozerat z viacerych stran.
dizajn to nieje zly ani skaredy, hlavne sa mi paci tlacitko reaguj pri kazdom poste... ale neladi to so zvyskom stranky, hlavne s home, chyba tu ten panel nalavo... chcelo by zmenit aj tam ten vyzor trochu podla mna teda...
@galinka Daj si v linku za „forum“ 0 , ako napríklad » www.birdz.sk/forum0... /paci-vam-design-noveho-fora/37212-tema.html" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum0/paci-vam...
@sheily Veď práve, to by sa hodilo. Mne ide zatiaľ cez » www.birdz.sk/forum0... , ale neviem, ako dlho to ešte pôjde, ale už si celkom začínam zvykať.
Len mi tu trochu chýbajú tie stavy, odkedy boli všade, tak som ich takmer vždy písala práve z fóra, lebo tam som najčastejšie.
Neviem, kde to napísať, ale namiesto toho Júliusa Birdzusa by sa mohla niekde vyvesiť permanentne téma s pripomienkami, ako by sa dal vylepšiť Birdz. Alebo ho dať naspäť a namiesto toho vyučovania pomocou hudby na školách alebo ako to presne bolo, by tam mohla byť tá jedna téma, aby nezapadla prachom.
Inač jedna vec, čo by mohla byť fajn - Všimli ste si, že napríklad tá diskusia „sexy lena“ už zmizla z fóra a na starej verzii ju píše, že bola zmazaná, ale keď si to dám cez novú priamo link na tú diskusiu, tak to ešte stále načíta? Teda ak nemám halucinácie alebo čo.
dosť sa mi nepáči,ale to je len prvý dojem, ale farba je fajn .. nepriehľadné, no zvyknem si.... ale hnevá ma to že sa mi nedajú založiť žiadne diskusie ani ankety...ani pozrieť moje založené fóra, alebo fóra iných, myslím tak cez webku...
akoze, dobre. nechapem k comu je dobre, fajn je mile ze sa snazite to tu renovovat, ale keby ste zapracovali smerom, kde to uz slubujete roky a nic z toho.. ze ja som este nervna z toho co? napr take blogy. moji oblubeni autori, top autori a tie zvysne tlacitka, ktore su tam NANIC, lebo to slubene COSKORO uz vonia fialky.
nie, sak jasne, namiesto toho robte prkotiny vo forach, ktore boli pekne take ake boli
@tomas no takže tlačítko som našiel...lenže keď som všetko napísal čo som chcel a stlačil "pridaj" úplne na spodku, vyhodilo mi tú istú stránku, lenže s tým rozdielom že bola čistá..to čo som napísal, zmizlo... najprv som si myslel že mi blbne net, tak som si pozrel nové témy cez ďalšiu kartu v prehliadači,no nebola tam..takže chyba bude niekde tu, na birdz....
a ako si pozriem témy od iných? tak napr. keď som si dal na niekoho webke že " ***-založené fóra" tak mi vyhodilo témy len od daného užívatela....
@61 len vravim ze predtym to bolo lepsie a po dalsie MAM PRAVO NA SVOJ NAZOR!! OTOM SU ANKETY!!! NESOM A NIKDI NEBUDEM AKO SOMAR PRIKIVOVAT NA VSETKO. myslim ze na tom systeme ze kazdi z vsetkim suhlasi v tejto republike to tu aj tak vypada ( v republike)
no asi nejak nechapes ze web je zrobeni pre ludii, tak mam kazdi pravo povedat ci sa mu novy dizajn for paci alebo nie. si pozri ine zahranicne webi, kde oznamia kazdu chyystanu zmenu dopredu, abi sa ludia mohly pripravit/prisposobit.
a "draha" ver ze ja mam dost rychly net. ja za to nemozem ze slovenske serveri ( serveri napr. pokecu) su na prd. ze tam jedna rp isla aj 3/4 hodinu. niekedi priam zasnem nad "rychlostou" niektorich slovenski serverou. mozno bi bolo lepsie robit stranki na zahranicne serveri. (este som nezazil zebi nejaki zahranicni server vypadol koli pretazeniu, vlastne hej...jeden server ale tam to bola len par sekundova zalezitost. )
@61 a k tomu "... čo sa týka odpovedí na reakcie to máš na tej lište na boku ako vždy... veď to sa nezmenilo..." ale zmenilo a k HORSIEMU!!! teraz...vobec mi to neukazuje, do ktorich foor a anket som prispel. presne ako nemozny macOS, kde mozte len to, co vam on dovoly ( teda oproti inim os skoro nic). takze v tomto je tento novy dizajn krokom spet.
@nikeboy ja ti tvoj názor neberiem, lenže spôsob, akým si ho vyjadril ma nanajvýš rozčúlil...
a ako vieš, že máš dosť rýchly net? a prečo sa oháňaš PÁR zahraničnými servermi? napríklad taký facebook, ktorý používa neviem koľko ľudí hocikedy vypadáva /asi tak ako aj pokec/ - a to na FB robí v pomere ku užívateľom jednoznačne viac ľudí...
mimochodom, neviem, zkade si si vzal právo kritizovať niečo, do čoho ťa je nič ale okay...
a čo sa týka toho ohlasovania, neviem fakt, kde si videl, že by sa predom niečo ohlasovalo... napr. pokec mení pozadie rp-čiek každý mesiac, im sa prečo na to nesťažuješ?
a na záver urob mne aj sebe službu a 1. ma nevolaj drahá, lebo ja tvojou drahou nie som a 2. nauč sa gramatiku!
@nikeboy nie kazdy zahranicny server dopredu informuje ludi o zmenach, myslim si ze BIRDZ dost casto informuje o zmenach a dost casto konzultuje zmeny so svojimi uzivatelmi (nehovorim ze vzdy, ale dost casto, ukaz mi ktory iny slovensky alebo zahranicny server konzultuje viac veci zo svojimi uzivatelmi ako Birdz. Nehovorim ze my najviac, len ma nenapada kto najviac. Vlani v juli bol problem s hlavnou strankou Birdzu - nepacila sa ludom - do cca 48 hodin sme sa vratili k niecomu co bolo podobnejsie tej starej. Potom ked sme spustili moj.birdz.sk, ponechali sme aj Birdz Klasik.
@168@nikeboy co sa tyka zmien k horsiemu - ono vacsina funkcii ostala, zmenil sa len trochu dizajn, zvacsili sa fora, pribudli top diskusie, zlogictila sa navigacia po strankach. Je pravda ze niekolko podstranok chyba - temy kde si pisal, ci vypis najdenych tem a podobne. To pribudne v priebehu dnesneho dna. To nie je sucast noveho dizajnu, ale bug.
Mnou okomentované - hore v menu fóra klikni na MOJE a potom MNOU OKOMENTOVANÉ. Tam je zoznam fór, ktoré okomentoval daný uživateľ s dátumom kedy si to okomentoval.
@161@tomas , tiež včera keď som chcel založiť diskusiu po stlačení tlačidla sa reloadla stránka a políčka ktoré boli vyplnené sa len zmazali a diskusia nikde, používam operu
@tomas@171 To som síce našla, ale na čo mi je informácia kedy som to okomentovala ja, keď chcem hlavne vedieť, či tam nejaký komentár nepribudol po tom mojom? V tomto smere tá stará verzia je naozaj lepšia...
@tomas hej, to mas pravdu. minuli rok co bolo? myslis to ze ked sa dakto odhlasil ze ukazovalo ze je tuna? inac preco ked sa odhlasim, tak dakedi ukazuje ze som stale tuna?
ano, viem. dakujem za TS a vysvetlenie
@shoushana preco si namna stale zla? FB vobec nemam, a potom co soms a dopocul ako to tam funguje si ho ani nikdi nedam. nepaci sa mi ten system na FB.
no neviem odkedi ty mas pravo vraviet koho je co do toho ze sa dakomu nepaci dizajn alebo niejaka funkcuia co vypadla ( uz je zpet) ale myslim....ze kazdi ma pravo povedat svoj nazor ked je taka tema a otaska. ked to nevies pochopit alebo nechapes ttak radsej uz nepis a nereaguj na ziaden moj komentar co kde napisem, lebo co si pametam zvetsa si nepochopila co som kde napisal a aako som to myslel.
na pokec nechodim a aj som pokec myslim dostatocne skritizoval uz len zato ako ako to na pokeci funguje. ci skor nefunguje ( rp, posta, schvalovanie fotiek .....)
za 1. "draha " bolo v "" uvodzovkach, ked tomu nechapes a ohanas sa tu gramatikou tak radsej bud ticho. alebo si p[ozri ine serveri ako sa kde pise v chatoch a snad pochopis z e dnes ziaden web z chatom a diskusiami nestoji na i,y,x a podobnich veciach....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
183 komentov
A v „Moje témy“ nie je posledný dátum, kedy tam niekto napísal.
vám nevadí že je to tak nalavo?
» www.birdz.sk/forum0...
ale to by bolo náhodou dobré keby tam boli všetky reakcie
a ked niekto tie zákazy poruší čo sa stane?? a prečo je tam ten druhý zákaz??
Mozno bude uz coskoro,ako poznam tomasa...
K tym obrazkom v pridavani (vsetci co to chcu vidiet, nech kliknu hore na LUBOVOLNEJ STRANKE v rubrike FORUM na zelene tlacitko PRIDAJ vpravo hore) - to su pravidla.
Miesto dlhych nudnych pravidiel s mnozstvom textu, ktore ludia necitali, sme spravili pravidla vo forme piktogramov. To je 5 zakladnych pravidiel zakladania for.
nechcel som tam priamo splechnut,tak som to tajuplne zakecal....
joooj nezabudni na link "hore",nejako scrollujem o dusu....
Je to preto, ze Birdz si nechce nahanat navstevnost na NELEGALNYCH kopiach filmov, serialov, mp3-jek a tak.
Mozno som blby, mozno som prilis naivny, ale proste nechcem podporovat nieco co je na hrane zakona. Ano mohlo by sa o tom dlhsie hadat, ale proste, ja by som sa nedokazal pozriet do zrkadla na seba (sam sebe do oci), keby Birdz zarabal na sireni nelegalnych kopii filmov, serialov, mp3-jek. Ano existuju stranky kde su vseliake take veci. Zamyslali ste sa vsak nad tym, ako skareda stranka moze mat zrazu strasne vela serialov, ktore sli v televizii? No vlastne nemoze mat.
Osobne nemam rad, taketo sirenie a preto je to tu zakazane. A nie len preto. Kazda stranka, ktora sa chce spravat seriozne, byt pre serioznych inzerentov, nemoze podporovat porusovanie zakonov (aj ked su to len autorske zakony - co sa u nas, na Slovensku, prilis podcenuje).
NAVYSE - existuju desiatky vseliakych ciernych (nie len dizajnov) for na slovenskom nete, kde si mozes najst serialy, filmy, mp3ky - resp. linky na rapidshare a podobne vseliake share-nieco stranky. Na tych forach zvacsa nenajdes NIC INE, len linky.
BIRDZ Forum je o DISKUTOVANI a NIE STAHOVANI. Tak preto. Ak by sme to dovolili (odhliadnuc od toho ze mam s tym osobny problem), tak by zrazu miesto normalnej diskusie sa tu len stahovali filmy a to nechceme.
» www.birdz.sk/forum/moje/...
ALEBO
tie reakcie ze niekto napisal tvoj nick (to je v pravom stlpci pod nadpisom "Reakcie" - tam sa daju prepinat najnovsie, reakcie na teba, tvojich kamaratov a zoznam poslednych tem, kde si nieco napisal)? - to je v pravom stlpci
VSADE aj v kategoriach, aj v mojich temach, aj v anketach, aj v diskusiach - je prepinanie na Nove temy, Kde to zije a Horuce temy (v nich sa da preklikavat) - malo by to byt ovela rychlejsie a prehladnejsie (clovek by si mal na to rychlejsie zvyknut ako na stare forum, a mal by objavit, ze je to ergonomickejsie a v mnohych vyznamoch ovela praktickejsie - najma co sa tyka hladania a preklikavania sa).
(ludia su apriori zvyknuti kritizovat zmeny, lebo zrazu je nieco inak, a musia chvilku rozmyslat, ale garantujem vam ze, ak si zvyknete na nove forum, tak postupne poobjavujete funkcie, resp. veci, ktore tu (mimochodom boli aj predtym), len boli zlozitejsie, menej prehladne.
Napr. existovali vypisy horucich tem - TOP tem za posledne tyzdne, ale malokto to pouzival (pricom podla prieskumov mnoho ludi ma rado rebricky, resp. vyhladava TOP temy, lebo si myslia ze su tie najlepsie - na hlavnej stranke sice su, ale to su top temy z dnesneho dna, a co starsie? Nie kazdy sem chodi kazdy den. Ono pritom taka funkcia tu bola, len percentualne malo ludi ju pouzivalo.
Samozrejme kazda zmena ma priaznivcov aj nepriaznivcov (a nikdy sa nepodari urobit nieco co sa 100% ludom bude pacit, alebo naopak 100% ludom nepacit) a je mi jasne, ze isti ludia si proste NEZVYKNU na nove forum. Ale ti ostatni co si zvyknu (a myslim ze o par dni budu zvyknuti) tak postupne objavia funkcie (ktore tu boli uz cca rok, len ich malo ludi pouzivalo).
inak ked sa sem niekto zaregistruje a ide zakladat anketu/diskusiu tak sa to tu dost často opakuje každý nováčik zakladá : akú hudbu počúvate? , nedá sa stým niečo robit? myslím tak že ked to ide založit upozornilo by ho to že toto tu už bolo?
inak s tými reakciami je to dobré, čo navrhovala krutafunebracka...
v každom prípade sa mi to páči a zvyk je proste zvyk, to, že vždy budú ľudia, ktorým sa to nebude páčiť je pravda a je to treba ignorovať...
inak to tu vôbec nie je menej prehľadné... len je to poprehadzované, tak nevieš kde čo je to je všetko... čo sa týka tém bolo ich priveľa... a opakovať sa témy budú tak či tak, na to dizajn fóra nemá vplyv... čo sa týka odpovedí na reakcie to máš na tej lište na boku ako vždy... veď to sa nezmenilo...
a čo ako bez slova? nie si nejaký rozmaznaný? vždy sa Tomáš pýta a teraz, keď to neurobí sa sťažuješ... on predsa nie je povinný oznamovať ľuďom, ktorí chodia na NÍM VYTVORENÝ web, čo s ním mieni robiť... úpravy sú jeho vec...
inak ak ti to zle zobrazuje, chyba je na tvojej strane, mne to zobrazuje dobre... máš pomalý NET!
Viem že čiastočne to nahradil ten stĺpec vľavo, ale tam mi píše posledné ankety/diskusie kam som ja napísala a nemám prehľad o tom, či odvtedy do tej diskusie/ankety niekto prispel, alebo nie... V tomto smere sa mi staré fórum určite páčilo viac...
(A navyše som prišla o možnosť sledovať tieto veci v práci, lebo v práci máme len starý IE ktorý väčšinu tých aktívnych prvkov (vrátane toho stĺpca napravo) nezobrazuje... )
Teraz som skúsil kliknúť na tlačidlo "reaguj" a som zvedavý, či to napíše samo @wampirekiss , lebo som reagoval na jej prvú otázku.
Ale asi je to myslené tak, že to len presunie na tento záver.
Ale tak, keď už je "nové" fórum. Nemohli sa pridať aj nejaké funkcie k vylepšeniu, konečne?
a mne sa paci novy dizajn je taky novsi sice trosku zeleny (nemam rad zelenu ) ale na farbe ani tak nezalezi ako na tom okolitom
takze podla mna je to super tesim sa aj na nove webky ci ine veci
ale tá úvodná stránka fóra je zvláštna, tie nové témy sa mi zdajú menej prehľadné, ale zvykneme si inak je to celkom fajn
imimochodom podstránka moje komenty sa upravuje? lebo nedá sa zobraziť
a úplne súhlasím s @galinka @70 aj mne toto chýba
no čo aj viem, farby ok, ale neprehladné
Je to také čudné, neviem či dobré či zlé. Asi len o sile zvyku
bol som zviknuti na ten stari
staré diskusie ostanú v starom dizajne?
Ďalej ešte, keby pod príspevok na ktorý som reagoval napísalo dačo ako : Reakcia na príspevok: johnny89 #107, nick #XXX
Keďže som trošku robil webstránky aj s phpčkom tak to prvé čo som popísal by bolo jednoduché urobiť a to druhé hmm to by asi vždy pri reakcii muselo otvoriť DB, a pod príspevok napísať hentaké dačo ale myslím že sa to dá, keďže pri tomto nápade som sa inšpiroval na tejto stránke,stačí si všimnúť diskusiu pod článkom : » www.qark.net/clanek/reklama-...
ale strasne neprehladne a vo vela veciach neprakticke (teda hodnotim z vlastneho hladiska)
stlpec vpravo super
stlpec vlavo sa mi zato zase vobec nepaci (osobne postradam povodny stlpec co tam bol)
chybaju mi tlacitka pod komentami HORE a DOLE ...
cize v celku pre mna nie pozitivne zmeny ale i tak snaha sa ceni
Nepaci sa mi vobec ,ale je to asi vec zviku
a aj vyhľadávanie » www.birdz.sk/forum/vyhladava...
som šikovný čoo ?
/paci-vam-design-noveho-fora/37212-tema.html" target="_blank" title="Linka na stránku www.birdz.sk">» www.birdz.sk/forum0/paci-vam...
@sheily Veď práve, to by sa hodilo. Mne ide zatiaľ cez » www.birdz.sk/forum0...
, ale neviem, ako dlho to ešte pôjde, ale už si celkom začínam zvykať.
Len mi tu trochu chýbajú tie stavy, odkedy boli všade, tak som ich takmer vždy písala práve z fóra, lebo tam som najčastejšie.
Lebo keď na to len klikneš, tak ti to dá link zase bez tej nuly.
@140 Aha, teraz všímam, že píše.
nie, sak jasne, namiesto toho robte prkotiny vo forach, ktore boli pekne take ake boli
- k druhej otazke tvoje diskusie co si zalozil najdes hore - hore na vrchu fora vedla obrazku FORUM je ze "Moje" - a tam mas vsetky tvoje diskusie
a ako si pozriem témy od iných? tak napr. keď som si dal na niekoho webke že " ***-založené fóra" tak mi vyhodilo témy len od daného užívatela....
cize tieto linky (ked si prihlaseny) ti otvoria prazdnu stranku -
» www.birdz.sk/forum/pridaj-an...
» www.birdz.sk/forum/pridaj-di...
??
(zalozene fora od uzivatela-ospravedlnujem sa- to chyba fakt... pribudne to niekedy v priebehu zajtra)
len keď tam niečo vpíšem, a dám že "pridaj" tak mi potom vyhodí znova tú istú stránku, lenže to čo som napísal,zmizne a tému nevytvorí...
@tomas
no asi nejak nechapes ze web je zrobeni pre ludii, tak mam kazdi pravo povedat ci sa mu novy dizajn for paci alebo nie. si pozri ine zahranicne webi, kde oznamia kazdu chyystanu zmenu dopredu, abi sa ludia mohly pripravit/prisposobit.
a "draha" ver ze ja mam dost rychly net. ja za to nemozem ze slovenske serveri ( serveri napr. pokecu) su na prd. ze tam jedna rp isla aj 3/4 hodinu. niekedi priam zasnem nad "rychlostou" niektorich slovenski serverou. mozno bi bolo lepsie robit stranki na zahranicne serveri. (este som nezazil zebi nejaki zahranicni server vypadol koli pretazeniu, vlastne hej...jeden server ale tam to bola len par sekundova zalezitost. )
a ako vieš, že máš dosť rýchly net? a prečo sa oháňaš PÁR zahraničnými servermi? napríklad taký facebook, ktorý používa neviem koľko ľudí hocikedy vypadáva /asi tak ako aj pokec/ - a to na FB robí v pomere ku užívateľom jednoznačne viac ľudí...
mimochodom, neviem, zkade si si vzal právo kritizovať niečo, do čoho ťa je nič ale okay...
a čo sa týka toho ohlasovania, neviem fakt, kde si videl, že by sa predom niečo ohlasovalo... napr. pokec mení pozadie rp-čiek každý mesiac, im sa prečo na to nesťažuješ?
a na záver urob mne aj sebe službu a 1. ma nevolaj drahá, lebo ja tvojou drahou nie som a 2. nauč sa gramatiku!
@168 @nikeboy co sa tyka zmien k horsiemu - ono vacsina funkcii ostala, zmenil sa len trochu dizajn, zvacsili sa fora, pribudli top diskusie, zlogictila sa navigacia po strankach. Je pravda ze niekolko podstranok chyba - temy kde si pisal, ci vypis najdenych tem a podobne. To pribudne v priebehu dnesneho dna. To nie je sucast noveho dizajnu, ale bug.
Nebol ciel, aby nejaka funkcia zmizla.
Mnou okomentované - hore v menu fóra klikni na MOJE a potom MNOU OKOMENTOVANÉ. Tam je zoznam fór, ktoré okomentoval daný uživateľ s dátumom kedy si to okomentoval.
ano, viem. dakujem za TS a vysvetlenie
@shoushana preco si namna stale zla? FB vobec nemam, a potom co soms a dopocul ako to tam funguje si ho ani nikdi nedam. nepaci sa mi ten system na FB.
no neviem odkedi ty mas pravo vraviet koho je co do toho ze sa dakomu nepaci dizajn alebo niejaka funkcuia co vypadla ( uz je zpet) ale myslim....ze kazdi ma pravo povedat svoj nazor ked je taka tema a otaska. ked to nevies pochopit alebo nechapes ttak radsej uz nepis a nereaguj na ziaden moj komentar co kde napisem, lebo co si pametam zvetsa si nepochopila co som kde napisal a aako som to myslel.
na pokec nechodim a aj som pokec myslim dostatocne skritizoval uz len zato ako ako to na pokeci funguje. ci skor nefunguje ( rp, posta, schvalovanie fotiek .....)
za 1. "draha " bolo v "" uvodzovkach, ked tomu nechapes a ohanas sa tu gramatikou tak radsej bud ticho. alebo si p[ozri ine serveri ako sa kde pise v chatoch a snad pochopis z e dnes ziaden web z chatom a diskusiami nestoji na i,y,x a podobnich veciach....
chapem ze zmena je ziwot ale birdz je birdz ..