neviem kto to je, ale dla komentov to bude nejaká popová stár (a popová stár mi nestojí za stlacenie ctrl+t , vpísanie justin bieber a stlacenie enteru.) mýlim sa?
Poznam ho, ale nerobi moj styl hudby. To ale neznamena, ze budem na neho nadavat ako mi je z neho na vracanie. Chalan ma dobry hlas, ocividne aj nejaky ten talent a vyuzil to. Takze, poradila by som, vsetkym tym co len chrlia ohen, aby sa zdvihli a tiez nieco spravili. Teda okrem zavistliveho nadavania na druheho
a RAZ v živote ma spolužiačka DONÚTILA vypočuť si ho (a tú chvíľu vo svojom živote veľmi ľutujem) ehm ... prvých 10 sekúnd som si myslela, že je to baba.. viac som to nevydržala počúvať.. .
no uz som si ho vyutubovala a zistila som kto to je a ved on ma jednu taku pesnicku, ja ze to spieva baba,ale zlate to je no a nasla som si jeho videa, divne vlasy ma, jak keby cely zivot na neho fukal vietor zo zadu, dalsia detstka hviezdicka, moc mu nefandim ale pripustam ze je asi sikovny, ale pre mna je to zas len dalsia umelina... no ale videla som klip kde bol aj taky maly cernosko - tomu fandim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
fičala som na ňom asi dva týždne, ale potom ma to prešlo. a @kemuro povedal, že vyzerám ako jedno dievča z jeho klipu, tak som na seba hrdá.
1868403
(ON MA TOTIŽ MOŽNO PIČU)
ale táto babka je super lepšia ako originál
Ešte ani raz v živote som to meno nepočul a ani som ho nevedel
a RAZ v živote ma spolužiačka DONÚTILA vypočuť si ho (a tú chvíľu vo svojom živote veľmi ľutujem) ehm ... prvých 10 sekúnd som si myslela, že je to baba.. viac som to nevydržala počúvať.. .