nevravím že je to neskutočne úžasné meno, ale existujú aj miliónkrát horšie a vďaka Taliansku moje meno mám strašne rada, lebo znie úplne jebavo po taliansky
@nietimekki predstav si že moji rodičia ma majú neskutočne radi
Náhodou dnes som stretol Annamáriu ktorá bola francúzska a dokonca pekná a mne neprišlo nijako extra priblble jej meno takže asi budem proti všetkým komentárom.
neviem prečo by ju nemali mať radi teda či len preto že tebe sa nepáči?
mne sa moje meno veľmi páči, som s ním maximálne spokojná a nevymenila by som ho za žiadnu Katku, Janku, Eriku, Veroniku a podobne ale každý má vlastný názor btw @eatme buď rada za to meno.... nestretávam sa s veľa dievčatami ktoré sa tak volajú
Nie akože,keď je to spolu tak ešte ale osobitne su tie mená strašne,ale zase nemám sa čo ozývať lebo ja mám v rodnom liste Simona-Mária hrúza des (keby tam nebolo to mária tak ma farár nepokrstí,prečo to nevie ani mamka) sestra je Denisa-Mária a ďalšia Nikola-Anna strašne odveci.samozrejme nikde to Mária neudávam ... Ja som len Simona XY
Nemám rád tieto dvojité mená ale ty predsa za to nemôžeš.Divím sa len niektorím rodičom,čo pri výbere mena zabúdajú že potomok vyrastie a zle vybrané meno mu bude celý život robiť nervy.To tvoje by som dal najskôr nejakej mníške,čo ty dúfam nie si.Ale určite sú aj horšie a stačí sa len pozrieť do blbého slovenskeho kalendára.
@simka999 pretože tieto mená nemajú žiadnu patrónku, čiže svatú, ktorá mala také meno, preto sa k nim musí pridať meno, ktoré patrónku má. máš to napísané len v krstnom, alebo aj v rodnom liste a na dokladoch?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
@eatme pohodaaaaaaa
@nietimekki pravda nemôže byť miernejšia
@eatme neber si to osobne
@nietimekki predstav si že moji rodičia ma majú neskutočne radi
Ako Ti vlastne hovoria ľudia, čo Ťa poznajú? Oslovujú Ťa Anna, Mária, alebo celým tým menom dokopy, či ako?
Podľa mňa to je úplne krásne meno, a to naozaj nehovorím len z povinnosti !!!!!!
Prestaň z toho už konečne robiť takú tragédiu ...
A nie že sa dáš premenovať ! Opovážiš !!!!
neviem prečo by ju nemali mať radi teda či len preto že tebe sa nepáči?
proste nezavisle 2 mena, napr. Lucia Alexandra alebo tak.. ze budes oslovovat osobu jednym z nich..
síce mi takmer každý vymyslí nejakú inú skratku
čojaviem... poznala som jedno dievčatko ku ktorému sa neskonale hodilo .... nie je to strašné meno