Keď som bola na venčeku a uvidela tam mojich spolužiakov v oblekoch, povedala som len že: No wow!!! boli takí... iní.. ale inak obleky ani nie...len pri nejakých príležitostiach..
Ako som zbadala názov ankety, hneď som si spomenula na jednu spolužiačku zo strednej... vždy som bola fascinovaná, ako z toho môže byť až tak fascinovaná.
@stage to je mi luto.. su proste veci v ktorych sa vsak nikdy nepoucim. Obleky su jednym z toho. Niekomu to vyhovuje, niekto v tom vidi eleganciu, ja to fakt nemuim.. Su to len saty a ked treba, tak fajn, ale nejak mi to zily netrha.
K tej druhej veci. Nemenim casto strany... Hlavne ked .. (ts..)
S tym povolanim sa da lahko oklamat Ako mi raz foter povedal: "Dufam, ze raz nedopadnes takto (typek v obleku, s kufrikom). Vacsinou su to totiz taky, co na krizovatkach ponukaju mydlo a ine veci na kupenie..."
dosť sexi.. ja som neverila čo sa na stužkovej vyklulo zo spolužiakov a počas matúr aký chalani behali po chodbách.. ja že skade sa to berie.. pristane vám to chalani..
pacia >3< ale najlepsie ze normal nohavice a sako, ale kosela vystrcena z nohavic, do polky rozopnuta a nejaky poraaaaadne sexy nahrdelnik k tomu >3< napr. ostnaty nahrdelnik alebo remen na krku, alebo strieborny krizik >3< alebo medajlonik >3< necham uz na chlapoch
vidim, ze som tazka mensina, no co uz mne to pride ako keby ovecky v stade (vsetci rovnako) a este k tomu to vyzera aj nepohodlne (nie zeby som to mala oskusane
@she no tak nohavice od obleku su pohodlnejsie ako rifle vzhladom na to, ze su z lahsieho materialu ako je riflovina, kosela tiez nie je nepohodlna, aspon podla mna (ja ju nosim bezne) a sako mas ako bundu, ci aj bundu povazujes za nepohodlnu?
a jediny rozdiel medzi topankami a teniskami je, ze topanky snurujes a tenisky po vacsinou nie (aspon ja ich nesnurujem, spravim len dva uzliky hned ako ich kupim aby sa mi nehybali snurky)..topanky u nas nie su na vysokom podpatku ako vase, takze nie su nepohodlne ak ti sedia
@she to mas snad jedno ne? riesime preco ty stresujes a konkretne ci spis v riflach a tricku a ne ja nespim v obleku ale keby som si mal medzi tym vybrat tak to bude oblek
@Revo cize po kratkej diskusii s tebou som prisla na par zaverov: mas halucinacie, ktore ta stale nutia mysliet si, ze niekto(teraz konkretne ja) stresuje, a nevies si poriadne precitat co clovek (teraz konkretne ja) s ktorym diskutujes hovori, a ako posledne spomeniem, ze spat v obleku moze fakt len sfetovany clovek
takze moj konecny zaver je, ze mas halucinacie z fetu a tie sposobuju mnoho nepriaznivyx rusivyx efektov, ktore obmedzuju tvoje xapanie
@she moj fet moj svet a teba do toho nic, vidis zas stresujes ... ja som sa pytal ci spis v rifliach a tricku a furt si neodpovedala, takze pekne odpovedz a potom vyvodzuj zavery
Ked nahodou budem umyvat dlazku v Tescu tak schvalne v obleku aby som vyvratil zauzivanu predstavu ze len manazeri , bankari , podnikatelia a neviem kto e ste nosia oblek
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
163 komentov
chlap v obleku je..uaa
ale je to velmi sexi na kazdom muzovi bez rozdielu
je par veci ktore fakt nemusim.. oblek a plesnivy syr su medzi nimi
Ale inac som v nom sexy as hell
A ako povolanie sa mi vybavia mormoni
K tej druhej veci. Nemenim casto strany... Hlavne ked .. (ts..)
Ale nespája sa mi to so žiadnym povolaním, veď v obleku môže chodiť skoro ktokoľvek, pokiaľ má na to nerv
Prečo sa už nenosí také niečo?
ak sa myslia obleky ako dnešní kravaťáci a podobní, tak to nie ale ak je to také čo sa kedysi nosili tak áno
Barney is awesome
Akým spôsobom človeka sklame, že niekto nemusí obleky? ...
@blacktears nice
a jediny rozdiel medzi topankami a teniskami je, ze topanky snurujes a tenisky po vacsinou nie (aspon ja ich nesnurujem, spravim len dva uzliky hned ako ich kupim aby sa mi nehybali snurky)..topanky u nas nie su na vysokom podpatku ako vase, takze nie su nepohodlne ak ti sedia
takze moj konecny zaver je, ze mas halucinacie z fetu a tie sposobuju mnoho nepriaznivyx rusivyx efektov, ktore obmedzuju tvoje xapanie
rozumeno?
a nestresuj!
a nestresuj z mojej mamy