farby mi nevadia pokiaľ to nie je červená alebo oranžová ale melír sa mi nepáči ani na ženách nie to ešte na mužoch pretože som ešte nevidela melír ktorý by vyzeral prirodzene.
@tomias je rozdiel čiro a to co si davaju diskaci.... burble narazala na nechutne blondave meliry, co si davaju niektori chlapci lebo si myslia, ze budu vyzerat sexi, no mne je z nich nagrc
zahlasovala som skôr, než som si uvedomila, že zelené, modré, červené a podobné neprirodzené farby sa mi páčia na hocikom... ale keď si chlap prefarbí hnedé vlasy na čierno (napr.) tak mi je z toho zle, ale vôbec neviem prečo
@alysia ja som za posledné 3 dni stretla troch chlapov s krikľavo zelenými chlapmi v čiernom tričku a teraz nemožem prestať rozmýšľať či je možné že to bol ten istý
@tomias poprosím fotku, lebo stale mam pocit, ze ty myslis nieco ine
ja som v tej ankete narazala na to, ze chlap ma troska dlhsie vlasy a da si melir a to je otrasne. Alebo ked si prefarbi celu hlavu
pod čírom ja chapem to, ze to je vycesane dohora, popripade pankaci to maju nafarbene. To mi az tak nevadi, na festoch je to bezne a neprislo mi to nejako strasne napr.
Nevidela som chalana, co by bol vystrihany a mal melir. Vacsino usi to davaju ti chalani, co si myslia, ze su pekni, retaz okolo krku a podoibne
@alysia lebo taký sa normálne nevyskytujú, to sú len svetlé výnimky btw, u nás na fyzike bol jeden taký chalan, aj by som ti ho ukázala, ale nemám v ISe fotku, tak ho nenájdem teraz Inak som tu nikoho takého nevidela...
pri drvivej väčšine sa mi to nepáči... na to treba mať aj družicu sa charizmu a hlavne aby to šlo...a ja neviem... hrôza to je väčšinou ale napr. taký Hiddlestonovi žerem aj nafarbenú čiernu šticu, aj odfarbenu na bllond šticu, ale uplne pregelovanu mastnu čiernu šticu!
asi nemam k tomu čo viac povedať...a jak tak rozmýšľam, u nikoho ineho sa mi hdam farbene vlasy nepáčili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
» images.sodahead.com/polls/000108945...
tá modrá proste win, nádherné
toto je proste najnádhernejšie!
a veru je to sto a jedno oproti nejakým nechutným dedinským melírom
u punks v pohode, inak nie
ja osobne si myslim, ze ciro patri k punkacom a nie k diskacom..
ja som ciro prestal nosit ked sa s nim objavil bekhem na ihrisku..a potom uz kazdy debilek to nosil..a inak sa cudujem, ze ich to este drzi ..
definuj číro, každý pod tým chápe niečo iné asi
ale toto bolo podľa mňa úplne k veci, keďže mal toľko farieb na hlave, tak som to hneď demonštrovala
proste radsej sedive ako farba
ja som v tej ankete narazala na to, ze chlap ma troska dlhsie vlasy a da si melir a to je otrasne. Alebo ked si prefarbi celu hlavu
pod čírom ja chapem to, ze to je vycesane dohora, popripade pankaci to maju nafarbene. To mi az tak nevadi, na festoch je to bezne a neprislo mi to nejako strasne napr.
Nevidela som chalana, co by bol vystrihany a mal melir. Vacsino usi to davaju ti chalani, co si myslia, ze su pekni, retaz okolo krku a podoibne
@burble jaaaj, no blbe to mas
asi nemam k tomu čo viac povedať...a jak tak rozmýšľam, u nikoho ineho sa mi hdam farbene vlasy nepáčili
ja na tom nevidím nič hrozné
Ak sú celé vlasy prefarbené, neriešim
Ak majú melír, tak to vyzerá podľa mňa strašne Hlavne blond melír na tmavých vlasoch
Hlavne tu po meste chodí jeden týpek-kaderník, čo má na ofinke červenú a proste grcám z toho