@flysser tu nejde o to, ze by bol niekto hlupy....tu ide o to, ze vacsina sedi na zadku a nadava ake to tu je zle a ak niekto sa opovazi nieco menit, tak sa nanho pozeraju ako na debila a cakaju co sa bude diat...kedze bude sam, tak povacsine sa mu to nepodari a ostatni si donho este viac kopnu a vysmeju ho....ak sa mu to podari, tak ostatni sa budu tvarit, ze ho vzdy podporovali a budu ho pocuvat na slovo....ale este sa nenasiel nikto kto by tuto najhorsiu mlciacu vacsinu prerazil....a ak budes sediet a hovorit, ze vacsina je hlupa a nikdy sa to nezmeni tak patris k tomu muru co brani tento system....
@vlado905 ja iba konštatujem realitu takú aká je. a to o čom píšeš je presne ten problém, keď sa nájde niekto kto to chce zmeniť tak ešte ho vysmejú a zradia. pravdupovediac mne už na tomto národe vôbec nezáleží, lebo poľa môjho názoru mu už niet pomoci
co si robil ked sa podpisovala peticia za sfunkcnenie referenda ?
co si robil ked boli protesty za ucitelov?
co budes robit ked sa o par dni/tyzdnov sa bude podpisovat peticia za odvolanie ivana gasparovica?
ty vravis ze je nieco nemozne....ale to je nemozne vdaka takym ludom ako ty....ja ta chapem ze povazujes vacsinu krokov (ak nie vsetky) z mojho zoznamu zbytocnych...ale ak budeme sa len necinne pozerat tak jednoducho nic nespravime. Pisal si ze je vacsina zo Slovakov hlupa. Nie je potom nasou moralnou povinnostou aby sme my "mudrejsi" nieco robili?
@thevanderdark ale ten strajk este neskoncil minimalne na nasej skole sa neuzavrie polrocna klasifikacia (lutujem maturantov, ktori potrebuju pre VS vysvedcka) a pravdepodobne sa budu bojkotovat maturity....a v decembri prebiehali rokovania s ostatnymi skolami, zatial neviem ako skoncili, ci vobec skoncili
Ja som sa sem prisťahovala (z rodičmi za prácou) Tak sa pýtam či sa tu páči tým ktorý tuna žijú. Mne sa zo začiatku (asi mejej ako pred 1 rokom) sa mi tu vôbec nepáčilo, ale teraz sme išli na prázdniny do tích hôr, jak sa volajú aha do Tatier, a tam to je krásne úplne iné ako v meste. Nič v zlom ale podla mňa su tu ludia divný, alebo by som povedala skôr že iný ako v Amerike.
@vlado905 väčšinu z týchto vecí čo si vymenoval nemôžem ovplyvniť lebo nemám 18 rokov. a mojou morálnou povinnosťou nieje nič, každý môže byť taký aký chce. akurát mi nevyhovuje táto konkrétna spoločnosť preto sa chcem odsťahovať inam
@flysser stat na chodniku a zbierat podpisy mozes aj ked si mladsi, takisto sa zucastnovat protestov.....ale ako som pisal vo svojom blogu, ktory mi aj tak vacsina spi*ovala...zbabelo utiect vie kazdy...
priroda pekna .. to musim suhlasiť.. stale lepsie oproti nejaký zaostalým krajinám, afrika,... ale oproti krajinám, ktoré ani nemusím menovať sme pozadu.. a to len vďaka našim politikom, ekonomike a demencií
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
co si robil ked bolo referendum 7. júla 2010 ?
co si robil ked boli protesty gorila?
co si robil ked sa podpisovala peticia za sfunkcnenie referenda ?
co si robil ked boli protesty za ucitelov?
co budes robit ked sa o par dni/tyzdnov sa bude podpisovat peticia za odvolanie ivana gasparovica?
ty vravis ze je nieco nemozne....ale to je nemozne vdaka takym ludom ako ty....ja ta chapem ze povazujes vacsinu krokov (ak nie vsetky) z mojho zoznamu zbytocnych...ale ak budeme sa len necinne pozerat tak jednoducho nic nespravime. Pisal si ze je vacsina zo Slovakov hlupa. Nie je potom nasou moralnou povinnostou aby sme my "mudrejsi" nieco robili?