jasne, mminule sa mi pacil, taky s takym domom, len uz neviem kto ho mal...a teraz som videla, ze par ludi ma v ikonke borderky tie milujem. A neviem, neviem si takto pospominat, ale niektore sa mi moc pacia
@21@Mayo Díky. Normálne mi chýba to moje "narcis obdobie"... Mne sa páčil tvoj avatar... s tým farebním pozadím... ktorý máš teraz na facebooku. Ale rozhodne máš vždy zaujímavý a haluzný avatar...
Páči sa mi veľa avatarov... hlavne tých originálnych... väčšinu kreatívnych ľudí so skvelými avatarmi už vymenoval @Mayo (len by som ešte pridal jeho samého, samozrejme
Taktiež sa mi páčia čiernobiele fotky typu @Joelina , @Keuska , @Maude33 , @Whataboutsusan ... (v abecednom poradí)
džekky, ale,ale... to čo je za výber no lentilka je passé, keď tu už samé decká sú, a my vieme, že každé dieťatko je krásne, nebudem využívať svoju krásu tak dlho, vsadím teraz na spriaznené dušičky s poruchovými ksichtami
mne sa inak páčil avatar jedného, čo mal takú pastelovo sfarbenú žabu, plyšovú, a neviem, kto to už bol... a drím má dobrý avatar, a sakul je tak fotogenický a zvykla som si na vycereného minipetrosanta a nemám rada narcistické fotky a už vôbec nie tie údajne super prešpikované v super prešpikovaných programoch robené (odpúšťam to len xperiaxovi , daktoré sú fakt trapné, radšej mám prirodzené fotky ako trebárs ten gaboshove klasické photo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
toť moje naj
nooo...ja neviem nikto ma teraz nenapadne...aje je tu kopec peknych avatarov
vsetky si odkladam podctivo
Taktiež sa mi páčia čiernobiele fotky typu @Joelina , @Keuska , @Maude33 , @Whataboutsusan ... (v abecednom poradí)