Sú tam 2 pesničky... Jedna, a potom všetky ostatné ktoré sa zlievajú do jednej... Počúvali sme to na intráku, prešli 4 pesničky a ja som si nevšimol zmenu... A na koniec otázky patrí otáznik
Čo poviem? Je to zmena, a ja zmeny prijímam . No stále je to Evanescence ktorých MILUJEM !!!!! Všetky pesničky ktoré zložili sú nenormálne bohovské! Najviac z toho albumu sa mi asi lubi End of the Dream, New way to Bleed, Oceans a Made of Stone! (a bol som na koncerte videl som amy 2 metre odomňa plakal a vrískal som!)
Asi jedna pesnička (aj to už neviem, ktorá to bola) sa mi celkom páčila, zvyšok kľudne môžu pustiť hocakom rádiu a pekne to zapadne pomedzi tamojšie hitovky
zmenili sa trošku, ale ktorá kapela sa vlastne nezmení časom ? aspoň trošku ja úprimne od Evanescence milujem všetko , a nový album sa mi tiež moc páči, a som neskutočne rada že sú naspäť . Z albumu si asi každý deň vypočujem Lost in Paradise , My Heart Is Broken ,The Other Side a Oceans
@nessiee ooch bože! neverim že tu je tolko ludi, kt. ich miluju! to ne jak keď dojdem do školy so sluchatkami v ušiach tak citujem spolužiakov: "zas počuvaš tu piču?".. ubohe od nich, ale musel som to povedať
@darkkizz no, nejako som to neskúmala, je pravda, že predtým mala tie konce strach a hrôza, ale teraz som ju vlastne videla s rozpustenými len v klipoch a.. kto mi zaručí, že sú to všetko jej vlasy?
@mato6666663 kašli na to čo vravia iný , oni to počúvajú či ty ? Keď ju majú za piču ta nech! There will always be those who hate this band and those that love
zbožňujem evanescence, lenže najviac od nich milujem In The Shadows. tento nový sa mi zdá dobrý, dynamický, fajn, ale radšej mám asi tie staršie veci. ale aj tak je super, pustím si ho hlavne keď mám náladu na niečo tvrdšie od nich
Celkom fajn, najviac sa mi asi páči Disappear. (Ale všetky songy som zatiaľ nepočul). Určite je to iné, Fallen bolo také...proste bolo počuť, že boli mladí. The open door sa snažil byť (zbytočne?) temný ale fakt sa mi páčil. Toto je taký nový level Evanescence.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ostrihala
nechala to znova narásť
vyhodila všetkých členov
prijala nových členov
vydala
a ktovie čo ešte, než aby sa zaoberala tvorbou
a preto to tak aj vyzerá
Asi jedna pesnička (aj to už neviem, ktorá to bola) sa mi celkom páčila, zvyšok kľudne môžu pustiť hocakom rádiu a pekne to zapadne pomedzi tamojšie hitovky
Amy má jedinečný hlas ako nikto iný .
amy sa da pocuvat i ked si nakopne palec ma neskutocny hlas
tiež môj pôvodný názor znel: že to už nieje proste to čo to bývalo. Ale...osm si to opočúval. A je to super aj teraz.
a Amy je môj vzor na veky vekov...milujem
@mato6666663 tak to už duplom môžeš osr*ť