Náhodou som to videl (bol som zvedavý na tú postapokalyptickú BA) a.. to malo stáť 5 miliónov? Však z toho tie polygóny miestami doslova liezli Za tie prachy to mohlo byť aj drsnejšie alebo si strašne vymýšľajú pokiaľ ide o cenu (a btw 5 miliónov čoho? Sk alebo Eur? )
doprovodné zvuky no comment
text.. moc mu o nerýmuje, ale nanešťastie má asi pravdu čo sa týka povahy obyvateľov Slovenska
Škoda že sa Rytmus vydal týmto smerom. Počúvam Hip-Hop, ale Rytmusové nové veci si už nepustím. Klip je celkom v pohode, ale za tolko penazí?? Šak to mohol celý film natočit. Umna ostáva najlepší klip od Rytmusa "Cigánsky sen".
nemam rada rytmusa ale klip je zaujimavy! na to ze to stalo tolko penazi to je ale slabe. kdo si bude mysliet ze sme afganistan? sak nikdo ani nevie ze rytmus existuje.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
bolo to tu potreba davat?
ocakavam ohlas na plnej ciare.....
"Som prežil!"
A Rytmus odpovie:
"Si zabil"
Text sa snažil o hĺbku, no nevydalo. Nazval by som to také všeobecné tliachanie. Asi som moc náročný.
Hudba - tam sa nevyznám a už tobôž nie v tomto štýle
doprovodné zvuky no comment
text.. moc mu o nerýmuje, ale nanešťastie má asi pravdu čo sa týka povahy obyvateľov Slovenska
Ale vsetko negativne, zle a nekvalitne nas uci vazit si to malo ktore je pozitivne, dobre a kvalitne.
omg, megarofl nič v zlom, ale to video je trapas, od nápadu (prosím, BA v 2012?! wtf?!) po text (dochádzajú mu nápady?)