Mne by sa páčilo, keby to bolo ako nejaký tagový mrak. Boli by tam fotky, od nich by išli priesvitné bubliny (ako tie v komixoch) a všetko by tam akoby plávalo. Po nájazde myšou na nejaký stav by sa zväčšil, už by nebol transparentný a dal by sa k nemu napísať koment Asi som moc fajnový :p
je mi ľúto, ale nepáči sa mi...skoro vôbec...je to menej prehľadné, najprv som si myslela, že som vošla do TS-iek...tie dva stĺpce boli lepšie...a škoda, že na bokoch je žltá farba, mne sa viac páčila modrá, lebo sa to trochu oddeľovalo od stredu ako tu vo fóre, dúfam, že sa to tak nezmení všade :p inak funkčne to je možno lepšie, ale ja to nie som schopná vidieť...
ale zasmiala som sa, keď som zbadala kategóriu podľa veku, to neviem, čo bolo aj predtým...
a som zvedavá, kedy niekto vytvorí diskusiu o rekordoch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a veľmi sa mi to páči
predtým sa zmestilo viac stavov, keďže boli v dvoch stĺpcoch
stále ten Birdz nie je jednotný, stále stále stále.....prosím dokám sa ja už toho aby birdz bol krásny a jednotný a taký mládežnícky študentskký
ale zasmiala som sa, keď som zbadala kategóriu podľa veku, to neviem, čo bolo aj predtým...
a som zvedavá, kedy niekto vytvorí diskusiu o rekordoch