páči, mala som to a dám si to znovu (len neviem kedy, pretože už mám cca polroka dokonalú hnedú farbu a páči sa mi a dlho som takú chcela a nechcem to ešte meniť, takže možno v lete, možno na jeseň, možno...
a vlastne... chcem to! šak keď ma to prestane baviť, konce odstrihnem. len musím nejako vyriešiť ten problém úplne rovných vlasov... alebo sa prestať česať
nejaký tip na kaderníctvo v ba, kde to vedia spraviť naozaj plynule ten prechod? lebo nechcem byť zebra.
to, co som nasla na googli je strasne, to sa mi nepaci. ja by som chcela mat len napr. 5 cm z koncekov inej, kontrastnej farby, aby ta moja viac vynikla. teraz mi je este luto experimentovat, lebo mam kratke vlasy, ale ked ich budem mat pod zadok, tak tych 5 cm kudne obetujem na nejaky experiment
ja som zvláštna kategória-áno,páči sa mi to. ľudia si myslia,že to mám,ale v skutočnosti to mám iba karamel na spodku,ktorý už vyrastol,ale padaju mi naň vrchne vlasy,takže je to take zvláštne,ale páči sa mi to a nevyzera to vobec tak ako to je
ja som si práve v tomto okamihu uvedomila, že to vlastne mám, keďže mám pod hennou na časti vlasov ešte chemickú a tak sú vlasy na konci svetlejšie ako pri korienkoch
no len na rovných keď to dodrbú, bude to hneď vidno. v tých vlnitých sa to ešte ako tak stratí
ale ak by som našla nejakú naozaj schopnú kaderníčku, že by som jej mohla veriť... lebo naozaj teraz nemám tak dlhé vlasy, že by som z nich mohla strihať 15 cm nepodareného ombrého
@luc.ka tak to radšej naozaj k ultraspoľahlivej,ktorá to už robila aj na nie veľmi dlhých vlasoch. radšej na istotku priplatiť si. ale podla mna to nie je problem najst. ak tuná u nas v NZ bežne maju skusenosti s tym v kadernictvach (teda minimalne v tom,kde mi segra robi),tak v BA to je najmenej.
ja mam obratene ombre a nie z vlastnej vole, ale preto ze som si pol roka nefarbila vlasy a ked mi na to kadernicka capla farbu, hore to chytilo na svetlo a dole na tmavo
@chevro lebo proste u nas na škole to už ma polka dievčat a ja som o tom tiež donedávna nevedela a som sa čudovala že čo to maju a že prečo..a potom mi bolo vysvetlene že to je to ombre.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
healthy finest hair at first.
Akákoľvek prirodzená vyrastajúca farba alebo krivo vyperoxidované končeky sú na zgrcanie.
» www.google.sk/imgres?q=ombre&...
okej idem pokus č.2 kvoli tebe
na úplne rovných a úplne kučeravých je to dosť fail
nejaký tip na kaderníctvo v ba, kde to vedia spraviť naozaj plynule ten prechod? lebo nechcem byť zebra.
podľa mňa vôbec nie, vyzerá, jak keby plávala v bazéne peroxidu, a omylom sa jej namočili vlasy
proste toto je podľa mňa naozaj zle spravené.
ale kučery má super, no.
ale inak rozmýšlam, že si to dám znova, len neviem na akú farbu
takže ma to nemusí štvať, som moderná!
ale konkr.kadernicku ti musi poradit niekto iný
no len na rovných keď to dodrbú, bude to hneď vidno. v tých vlnitých sa to ešte ako tak stratí
ale ak by som našla nejakú naozaj schopnú kaderníčku, že by som jej mohla veriť... lebo naozaj teraz nemám tak dlhé vlasy, že by som z nich mohla strihať 15 cm nepodareného ombrého
vela stastia s hladanim
Milujem to
ale aj pekne urobené sa mi nepáči.
inak vam chlapcom sa to páči?