Akože dalo sa to vypočuť v pohode, ale na druhý pokus som sa nemohol zbaviť toho pocitu, že proste Gaga to robí naopak. Ona nerobí hudbu a klip k tomu, ale klip a potom hudbu k tomu. A to sa mi nejako nechce páčiť.
ježiš minule som mala zapaté mtv dance, a nejak ma v istom momente prinútilo dačo prerušiť činnosť upratovaciu a ísť to vypnúť, lebo to bolo niečo desne podpriemerné ešte aj na komerčný pop a čudujsasvete, gaga.
@sugy1 ja som mala radsej tiez starsiu gagu, pokial som si neuvedomila, ze vsetky jej tieto ery su premysleny umelecky proces, potom som uz nedelila gagu na "staru" a "novu"
proste to zacina typickou slavou, uspechom a tym dobrym, co slava prinesie, preto nosila same leskle vyrazne veci, potom pokracuje temnou strankou slavy, preto sa zacala "zhovadovat", dalej to vidim ako znovuzrodenie, ze lovek ma mat rad seba atkeho aky je a Artpop by mohol byt nieco ako oslava umenia, tymto si u mna polepsia o 1000%
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
@6
inak: » www.birdz.sk/forum/paci-sa-v...
a aj keby tam bola šanca, žeby sa mi v nejakom paraelnom vesmíre páčila, nepustím si ju dupľom
prosto sú skupiny, ktoré nenávidím kvôli hudbe a potom kvôli princípu
Počúvať to nebudem.
Nepáčila by sa mi.
biebera?
ale aj tak mám radšej o dosť starú Gagu
proste to zacina typickou slavou, uspechom a tym dobrym, co slava prinesie, preto nosila same leskle vyrazne veci, potom pokracuje temnou strankou slavy, preto sa zacala "zhovadovat", dalej to vidim ako znovuzrodenie, ze lovek ma mat rad seba atkeho aky je a Artpop by mohol byt nieco ako oslava umenia, tymto si u mna polepsia o 1000%