Až taká hrôza to nie je, ak si ju robila ty, tak je fajn, nič dokonalé, ale teda, videla som už aj hromadu horších. However, myslím, že sa tu asi nájde pár ľudí, ktorí ti to zvozia pod čiernu zem , lebo nevedia čo s časom a prievanom v hlave
@Lado212 no ved ja zacinam.. tu stranku mam len od septembra.. ale stale ju aktualizujem.. takzee.. a amaterska,?? neni na to aby som robila na nieco "reklamu" je o mojom.. teda o zivote mojho psa..
@Bamby nepáči sa mi tam ta grafika konkrétne celého webu tie obrázky ako header je dosť zlý na môj vkus teda ale tak keď je to len o tvojom psovi tak už chýba len obsah
ja viem, že tebe sa páči a si podľa všetkého na ňu hrdá, ale perfektná stránka vyzerá naozaj trochu inak. ale to je jedno, hlavne, že sa ti páči, ak spĺňa tvoje požiadavky, máš ju mať. Len....
.....prosím ťa, oprav si ten ypsilon v slove ARCHÍV v záložke AkCIE, lebo je to dosť veľká hanba.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
@Jessiqa a to nic ine???
keď si myslí že je tým zaujímavá... hmm
.....prosím ťa, oprav si ten ypsilon v slove ARCHÍV v záložke AkCIE, lebo je to dosť veľká hanba.
@Bamby keď už webstránku tak skús ju vytvoriť na: » www.webgarden.cz/...
ale uvidíš že to nestojí za to mať vlastnú webstránku keď už tak fórum ako moje: » warxseed.forum.st/...
tam to je