Veľmi sa mi páči také jedno, čo som si sama návrh spravila... prechádza to cez dlaň na palec a hánku a neskutočne sa mi to páči, ale neviem si to celkom predstaviť, že by to bolo na trvalo :/ bolesť by mi absolútne nevadila, len to, čo si o mne ľudia pomyslia potom :/
uz dlhsiu dobu rozmyslam o tetovani na xicht, nieco take mensie, , nieco ako z filmu vrana ktore, mi bude rozebovat xicht nad pravym okom aj pod pravym okom
tiež by som si dala asi nápis,na predlaktie,len obyčajné,žiadne farebné...ale keby s tým prídem domov naši by ma vyhodili z domu takže dala by som si,keď budem dospelá
ale asi by som dlho nad tým rozmýšľala,teda ak to má byť trvalé..také henou sa mi tiež páčia,mala som vážku na predlaktí
@keepoff no chcel som veľa ,len som prieberčiý a chudobný,tak taký asi nebudem rukáv som chcel ako jeden z prvpých ale nie takýto s kapustnými hlavami sa uvedom
to za uchom vyzerá ako keby jej to tam frajer napísal a ona sa nevie umyť...
a na starých ľuďoch podľa mňa dobre vyzerá tetovanie, i keď som asi v drvivej menšine
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
strašne by som chcela :/
alebo aj tu je to pekné .. .
inak sa mi tetovania vôbec nepáčia
toto tu by som si dala presne tam kde ho má ten človek akurát bez obrázku
toto si dám urobiť na 18 do stredu chrbta o 20% väčšie a okolo toho bude kruh z toho čo je na prsteni v LOTR
striedme vzory su tiež fajn..
no niektoré sú na hranici gýču.. draci, čínske ornamenty na krížoch..uff nie, ďakujem.
Toto s realistickejším drôtom, nižšie na zápästie/na stehno.
Jednoduchý ostnatý drôt.
:p
toto sa mi celkom paci ale asi by som si tatto nedal
popripade rovno rukav.
Ja si dám vytetovať takúto antidepresívnu rybu, ale ešte neviem kam...
to posledné je fakt dobré,aj miesto,aj nápis
tiež by som si dala asi nápis,na predlaktie,len obyčajné,žiadne farebné...ale keby s tým prídem domov naši by ma vyhodili z domu takže dala by som si,keď budem dospelá
ale asi by som dlho nad tým rozmýšľala,teda ak to má byť trvalé..také henou sa mi tiež páčia,mala som vážku na predlaktí
ja by som si najradšej dal na väčšinu tela, len nemám zatiaľ financie...
a ja by som si na 98% nedala nič.... ale tak ak by mi hrablo tak na krk niečo ako mám v profilovke alebo za ucho by som si dala
» www.facebook.com/photo.php?fbid=...
ale na babách sa mi tetovania moc nepáčia ale na chlapcoch sa mi tzv. rukáv silno silne páči niečo napr. ako sú tieto :
» www.facebook.com/photo.php?fbid=...
hento úplne mega najviac ale aj toto je fajné aj ked menej :
» www.facebook.com/album.php?aid=2...
no ale neviem ako by to vyzeralo keby to má moj muž, napr. v 50tke
to za uchom vyzerá ako keby jej to tam frajer napísal a ona sa nevie umyť...
a na starých ľuďoch podľa mňa dobre vyzerá tetovanie, i keď som asi v drvivej menšine
a asi by som c