Páčia sa divečatám skinheady a holohlavý chlapci ?
Chem sa opýtať dievčat, že či sa vám páčia skinheady a týto ostatný...
Páčia sa vám ostrihaný bez nadstavca, oblečené kapsáče, bombery atď...
A aký vlastne chlapci sa vám páčia ?
@bress@zdasati to nie je len o plesateni a naslednom vyholeni. poznam chalana, co bol tiez isty cas vyholeny a nie je ani sprosty ani skin. a ani nebol.
@zdasati ake predsudky! a skinheadi su neni fasisti... (teda vacsinou su ale to su neni skinhedi to su blbci co nevedia co su ani)
niektorym ludom sa proste hodi aj vyholena hlava alebo bud choroba v niektorych pripadoch alebo zo zvyku pripadne aj plesatenie.... ako bolo spominane.
Za to ze tebe zbil alebo nahanal niekto s holou hlavou a mas voci nim predsudky tvoj problem, ale neskatulkuj....
ne ne ne, paci sa mi kopa vlasov. akurat na tych starych fotkach co su prvi skinheadi ta maju daco do seba, ale terajsi ne. akoze este keby dakto posobi stylom gandhiho alebo mr.whita ta to ma iste caro.
tak takého akého si ho ty opisal výzorom že maskáče a pod.. takeho som ešte asi ani nevidela ... ale poznám aj s vyholenou hlavou asi dvoch a na nich sa mi to fest páči
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
(Mám to nadpoužívanie tvrdého y považovať ako freudovský symbol vynahrádzania si niečoho?)
potom mi zakázal ísť na kvetinový pochod a bolo po láske
mne teda nebude niekto niečo zakazoavť
Mne osobne sa to nepaci, mam rada ked sa chlapovi mozem zahrabnut do vlasov.
A hento oblecenie sa mi tiez zrovna nepaci.
niektorym ludom sa proste hodi aj vyholena hlava alebo bud choroba v niektorych pripadoch alebo zo zvyku pripadne aj plesatenie.... ako bolo spominane.
Za to ze tebe zbil alebo nahanal niekto s holou hlavou a mas voci nim predsudky tvoj problem, ale neskatulkuj....
@13 @16
ako niekomu pristane holá hlava, ale takých tých čo sa aj obliekajú ako si popisoval nemusím
- Rakovina
- Plešatie
- Skin
Z vyššie spomenutých sú na tom lepšie 1 a 2.
a samozrejme možno sa to proste niekomu len páči ale takých nepoznám...
keby tam bola len jedna..