Ani nejde o to ci pacia ale lubim ich nosit lebo cez uzke veci sa normalny strih da vidiet niekedy ....ale ked uz tak pohodlnejsie a rovnako pekne su brazilske strihy
nepáčia..dokonca mi to príde smiešne ale vysvetliť to neviem..to je niečo podobné ako keď vidím na žene dlhé umelé nechty alebo topánky na vysokých opatkoch alebo niečo na ten štýl.. miesto toho aby to na mňa pôsobilo príťažlivo (tak ako na veľa iných vecí) mi to príde smiešne alebo nevkusné..neviem si pomôcť
Nemam proti nim nic, ale preferujem ine, podla mojho nazoru viac sexi strihy v ktorych sa aj lepsie citim. A ked uz tanga tak fakt pohodlne a kvalitne, z dobrej latky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale asi je to veľmi nepohodlné a také divné pri nosení. Ale ja som za normálne spodné prádlo u žien. Nie je to nič výnimočné a ani pekné.
Ale inak mi to je jedno, ale ked ma fajnu ricku, tak moze mat aj celoplosnaky
ale ked vidim na IG ako sa vsetky fotia s tangacovymi plavkami a len otrcaju rite, tak sa mi to aj zacina hnusit
Sama k nim mám normálny postoj - zopár ich mám.