juuj tema pre mna ... ja zboznujem dlhovlasych akej kolvek dlzky... vsetci moji chlapci boli dlhovlasi... jeden dokonca mal dlhsie ako ja .. take blondate kucerave po zadok .. ach jaj strasne rada som sa hravala s jeho kucierkami .. a este sme sa zo srandy hadali kto ma tmavsi odtien juuj a ked mal koncert a daval tie jeho gitarove sola ta stale tak pre efekt hodil vlasy do zadu .. juj chyba mi to .. ja si uz neviem predstavit zeby som chodila s niekym kto mal kratke nebodaj ziadne vlasy ..strasne by mi to chybalo.. sak s cim by som sa hrala?
24: Totalna blbost podlamna ak si myslis ze si v bezpeci ked nemas dlhe vlasy. Nackovia ta mozu zmlatit tak ci tak, je to len na nich ci sa im na tebe nieco nepaci a nemusia to byt len dlhe vlasy. Ja mam dlhe vlasy asi 3 roky a ani raz sa mi nestalo ze by ma chcel niekto kvoli nim zbit. A to umyvanie je len sila zvyku
Dlhe vlasy rulez, ja si ich chcem nechat tak po pas cca, trosku menej.
samozrejme dodava to urcitu jemnost,nemozem si pomoct zboznujem takych,ale zalezi od toho ci sa o tie vlasy patricne stara ak nie tak to nieje extra pritazlive
mne sa tiež dlhé u chalanov hrozne pacia.. to hadam este nebol dlhovlasý abo som sa za ním neobzrela.. fuu.. narobí to somnou veci.. a čim dlkšie tým lepšie.. ale treba sa o to starať samozrejme
Mne sa nepáčia až také dlhé že v cope.... aj keď niektorým to pristane.... ale má rada také dlhšie vlasy.... veľmi krátke nie sú pekné.... čiže niečo medzitým nie príliš krátke ani príliš dlhé....
áno máte pravdu...dlhé vlasy sú božie!!!!! proste krása....ja mám teraz takého dlhovlasého takže som spokojná.... dlhé vlasy dodávajú sexepíl nielen chlapom....ale pravdaže sa nájdu aj typy ktorým proste seknú tie krátke vlasy....ale to sú asi tak 2% ľudí
no neviem preco ale od decka mam zafixovane ze dlhe vlasy rovnaju sa drogy cize fetak...ja viem ze to nie je pravda...ale aj nedavno som bol vonku a na moje zdesenie uz aj metalisti hulia...ale taka je dnesna doba...nech si robi kto co chce...jeho vec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Zhrniem to asi tak, že ak má chalan dobrú kvalitu vlasov a umýva si ich častejšie ako raz za mesiac, tak sa mi to páči
Dlhovlasi su uzasni, najma s takymi dva tyzdne neumyvanymi vypelychanymi hniezdami. Ale nie, ked si to chalan udrzuje, tak je to uplne super.
ale inak dolezitejsie je to co je pod nimi..samozrejme
Tiez sam mi pacia dredy na riti. To potom clovek serie hranolky.
este skoncim ako Daniel Tupy, ne?
a este ked to ma ofinku..hh
ja len konstatujem... rad by som mal dlhe vlasy ale za zivot mi to nestoji
(a navyse sa tazsie umyvaju)
Dlhe vlasy rulez, ja si ich chcem nechat tak po pas cca, trosku menej.