Nemám, neplánujem si dať, ale na ramene alebo dole na nohe (ako sa to volá medzi členkom a kolenom?) to môže byť fajn, ale dľa toho čo. A dľa toho čo, tak aj že kde. No ja neviem... Ale nič silou-mocou nechcem.
velmi som chcela a uz som ho mala aj vybrate, ale odradilo ma to ,ze spoolu s mladostou to tetovanie nezmizne ... a bolo by mi asi trapne vysvetlovat vnucatam preco ma babicka tetovanie pod bedrovou kostou kedze si uz ani nebudu vediet predstavit ,ze babicka bola niekedy mlada.. takze si ho nedam,hoci by som chcela ..
veľké tetovania, hlavne farebné sú hrozné ja by som si dala taký maličký symbol buď dozadu na krk ale to mi príde také sektárske takže skôr nejaké 2cm za uchom
ja si po 18tke dám určite nemám ešte určené, že čo, ale najskôr nejaký neurčitý symbol, skôr ornamenty... a na vonkajšiu stranu lýtka a na predlaktie z vnútornej strany... minimálne ale aj tá lopatka nie je zlý nápad
asi nie. nie ze by sa mi to nepacilo ale neviem som videla takeo chlapa a to asi aj tak vyprchAJU farby a take divne bolo 8) môj bratranec si dal vytetovat cinskimi znakmi MONIKA (jeho frajerka)a odvtedy sa s nou rozisiel ale povedal ze on vzdy hovori ze je to nieco ine a teraz frajerku presviedca ze je to ZUZA
chcela by som veľmi na pravú stranu bruška názov môjho obľúbeného songu od Doors - Light my fire nejakým pekným ozdobným písmom...a možno na nohu resp. na chodidla znak Nirvany takým malinkým juuj ale mama by ma zabila alebo to bude musieť akceptovať
MNe by sa páčilo nad členkom a dole na boku na chrbte take male ale obidve aby boli... juj ja uz si predstavujem ake budu aj ked myslim ze je to nerealne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Vážne som nad tým jeden čas uvažovala,ale potom som to zamietla kvôli strachu,ale nevravím,že nad tým zas nezačnem niekedy uvažovať
Dala by som si to na krk,dozadu.Nebolo by to vidieť vždy,iba keby som mala vypnuté vlasy a to by mi vyhovovalo...
@vincent_vega jj mam ale len taku kerku...ziadnu animovanu haluz
Jašterička nad členkom, ale čierna