áno, pýtal som sa, či sa vám páči ako hrám, tak teraz daj NIE, lebo mi nahovno znejú bicie.... ako neviem, chcel som aby ste komentovali zvuk bicií? ... ano bicie nemam kvalitne, ale tak pytal som sa na kvalitu hraca.... ale sak nevadi, aj blbi musia byt
@7 akoze co sa hned urazas a nadavas do blbych ked niekto povie svoj nazor? nie ze by som freedomka obhajovala ale nebud taky samospravodlivy.. hras v pohode skus to v nejakej kapele, ale pristup by si mohol zmenit..
ale ved ja srandujem ale tak nemam rad, ak sa opytam, na to, ako hram a niekto komentuje zvuk bicich, na tom som alergiciky, lebo aj ja som s nimi neni spokojny keby sa vas opytam, ze ako sa vam paci ich zvuk, tak v pohode... ale nahnevalo ma, ze k mojmu bubnovaniu nenapisal nic, len takyto OFF TOPIC o zvuku mojich bubnoch... ale ok, ok, PARDON ....
Parada, lubi sa mi ako lahucko behas po cineloch ako dlho uz hras? moj tip je investovat do metronomu a urcite znizit tempo, lebo to nebolo celkom kosher (hlavne tie blastbeaty, ktore mi mimochodom tiez stale nejdu). Keep up the good work
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov