mne sa to na babách velmi páči a k tomu taký ten štýl obliekania ako štrikovaný dlhý šál, volné veci, všetko v takých jesenných farbách,a dredy aach jaj
ja som tiež mala dredy len zo spodnych vlasov. asi 4 my stoho vyšli...a asi za mesiac mama chytila hrebeň a surovo mi to rozčesala.. ...a odvtedy už moje vlasy niesú to čo byvali.
@karin12122 sorry, neviem ti to presne vysvetlit. pointa je v tom ze vlasy sa zachlpia, a ako rastu tak sa ten dred predlzuje. da sa na to pouzit aj ten vosk. pocul som ze sa daju vyrobit aj s zuvackou ale to nemusi byt pravda.
@ayreen raz kamarát chcel urobiť spolužiačke... aj by spravil keby ho nestopla =D on to robil tak že zaplietol vrkôčik, tak ho rozstrapkal, koniec zapáliť a zavoskovať... ale neviem či sa to tak robí =P
mne robila spolužiačka dredy..hh a jeden som si robila sama. a bolo to kvalitne spravene...asik ten mesiac to vydržalo pak sa to zacala troska uvolnovat...ale stacilo mi
mne sa pacia drediky aj afro sama mam zopar dredikov...no a pokial si ich chcete spravit sami tak aby sa dali este rozpliest tak si vezmite pramen vlasov a potom ho vzdy rozpolte tak aby sa v strede urobila taka scuchaninka.:d utiahnite to a tak pokracujte dlhooo azo do konca...potom sa daju robit dredy hackovanim...ale to je komplikovane no nie moc ale zdlhave strasne...a okrem toho to spalovanie je dost odveci len si tym znicis vlasy aj dredik...na dredy sa pouziva pravy vcely vosk ktorym sa zafixuju prepletene vlasky...tot rychlo zbehnuta teoria zadredovania v domacich podmienkach... hippiees.:d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
A ináč by sem nemali písať chalani?? O.o
rozčesať dredy?? tak keď ti ich spravia nahovno tak ich rozčešeš ale dobre spravené sa musia strihať...alebo rozpletať...
zaujíma ma to čisto zo zvedavosti, inak vo všeobecnosti ma dredy odpudzujú.