Jasne najme tie prijebane co trva sto dielou coi nadrzana zenska konecne da tipkovi to su uz vazne ze co za telenovely???...boze miliarda dielou a stale o tom istom hovne smrdi to ako hovno chuti to ako hovno vipada to ako hovno a rak to vipad a ako hovno co to asi je???...TELENOVELA jebat vase sracky jecte si ich same
NJ holy vidis to mame zato ze sme im dali pravo volit potom zapnes telku a uz len hovna stoho citit o rikardo milujes ak ano tak mi to povedz v 356 diele
Telenovely su lacna zalezitost, ktora sa natoci za minimalne peniaze a minimalny cas...na druhej strane, prijebany ludia to stale pozeraju a typci co do toho vrazili paru bukov z toho zrazu maju tazke love...
Cize - dobra investicia, ludska blbost dobre plati!
No ved jasne su frustrovane ze musia trpiet tlste prasa co vie nasvat denno denne vedla seba v tomto ich chapem chyba im troska cvitu ale ten cit sa vitrati ked zena pride o kopec vlasou a prsia im padnu o dve cisla dola takzvane nabozne kozy a zakase si ich do teplakov akoze coo?????Co cely asi cakat zena ulovi a potom jebe nato ako vipada cest vinimkam a potom chlap chudak co ma robit zostane mu tak maximalne krcma
Aaaaale niekedy som na nich ficala ted neni cas,ale teraz ked uz som skoncila skolu tak si rano pozram macochu ale to dnes skoncilo uz...a inak som pozeravala monituu to bola cool telenovelka teraz uz nic neni takeee..
telenovela je jak alkohol....metla ludstva.. ..vymyvac zdraveho rozumu.. ..ak najdete niekde vonku nejaku nanu s "krejzy" ucesom tak tu mate vysledok vplyvania na tie ich mozgy.. ..ze nic nieje v telke?.. ..naco su dopekla knihy?.. ..vonku je milion moznosti..este aj to som skromne cislo napisal.. ..len ste lenivy pohnut tou vyformovanou ritou v kreslotvare a ist ich hladat.. ..hlupucka naivita..nepritomny pohlad .. ..rozsirene zrenicky.. ..vasa telenovelovska diagnoza... nedotykajte sa ma a nedychajte namna. ...ja sa citim zdravo..zatial...
pekne pekne...dik za vase nazory...a ja ked som bola mladsia a chodili este telenovely (na markize) okolo 17:00 a 2 diely..tak to som pravidelne sedela pri telke...no a teraz...uz ani nechodia...a ked...tak som si ich stale po prichode zo skoly stiahla a pozerala napriklad ta La Tormenta- pokusenie lasky ci ako sa to volalo..to mi liezlo na nervy...ale pacila sa mi macocha,co dnes skoncila,rosalinda,na STV-cke divoska anastazia...a od pondelka ide rebeka
Jáááj, telenovely. Kde sú tie časy, keď som mal čas pozerávať to??? Marianna, dcéra noci, Daniela, Macocha, Rebecca, Divoký anjel.... Však si ich už ani nepamätám
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Cize - dobra investicia, ludska blbost dobre plati!
btw na telenovelách sa dá zabaviť