na babe je to absolutne otrasne...este ked je to tak ako na tom obrazku hore tak sa da ale ked ma clovek centimetrovu dieru v uchu cez ktoru sa mozete pozerat tak to uz nie
Mne sa to páči Ale jediný tunel čo mám, nosím na retiazke okolo zápästia. Pripomína mi to kamaráta, ktorý mal kráásne tunele. Teraz si tam narval nášnice a zistil, že tunel si už naspäť nedá.
A ja sama by som tunel do uší nechcela. Na chalanoch je to super, k dievčatám mi to nejako nesedí...
neskutocne sa mi tho paci.. ale keby som prisla s niecim thaqym domov.. thaq asi mosem ist rovno spat pod most.. ale inac je tho bohovske.. ale ties len na niektorých ludoch..
nie.. ešte tie malé sú fajn .. ale celkovo mi to pripadá tak, ako keby tí afričania čo nosia v uchách tie pičoviny.. víčka z kompotov.. ale ta.. aj moj chlap ma ale tak jemu to ide
fuj, mne sa to tak strasne nepaaci :-! ale sak, ten kto si to da, je to jeho vec a jeho ucho .. neodsudzujem.. ale ja by som si to nikdy na svoje uska nedala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ahaa, diky... Musim si doplnit vedomosti
pokial nema tunelik vacsi priemer ako 1 cm x)
je to uplne wrrrrrrrr xD
uzasne xP
A ja sama by som tunel do uší nechcela. Na chalanoch je to super, k dievčatám mi to nejako nesedí...
muheheh.. kym to je v miere, nie takyto extrem, tak sa mi to aj paci..
Lenže to už by som vyzerala ako idiot ...
Hej, mne sa to páči, ale zas vážne to každému nejde
nekomu sa to nepaci vobec nekto v tom nevidí význam preco si to ludia davaju
podla mna su uplne zbytocne tunely do 1 cm
to je proste nič
moc malinke
ja osobne mam 25mm a 20 mm