Podľa mňa je o troška škaredšia než Praha a o väčší kus škaredšia než Viedeň.
Jedna vec sa mi nepáčila veľmi - množstvo opustených rozpadávajúcich sa budov v celom meste.
Keby sa s tým niečo robilo, tak by mohla byť Budapešť minimálne rovnako pekná ako Praha.
mne sa páčila, je pravda že budovy boli z velkej časti neupravené a ošarpané čo dávalo mestu ponurý tón a tiež pršalo ale na Prahu sa nechytá, a na Prahu sa nechytá ani Viedeň
a sak samozrejme ze je tam pekne no ale Praha je Praha super pivko lacne vsade a aj jazyk samozrejme zrozumitelny no a proste Cesko je super a ja som debil a nevim anglicky takze tak a bol som v Budapesti iba na zajazde par hodinovom takze som sa az tak nestihol do toho mesta vzit a vo Viedni som nebol
ja osobne mám Budapešť, Prahu a Viedeň na rovnakej priečke .. sú to mestá, kde chodíme pravidelne a zbožňujeme ich Budapešť sme navštívili niekoľko ráz .. a má čo ponúknuť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Jedna vec sa mi nepáčila veľmi - množstvo opustených rozpadávajúcich sa budov v celom meste.
Keby sa s tým niečo robilo, tak by mohla byť Budapešť minimálne rovnako pekná ako Praha.