mne sa to nikdy nepáčilo, keďže tam mali všetci svetre s kosoštvrocami a rovné vlasy. a nakoniec sa medzinimi vždy vraždilo, každý o každom vedel.. ale strašne sa mi páčili tie domy, v ktorých bývali!
Videla som maximálne trištvtre filmu s takouto tématikou (jedna epizóda Step by step sa neráta), ale vyrozumela som, že hlavnou úlohou bratstva je poriadať pitky a orgie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale vo filmoch je to sranda, len na Slovensku pri tých... (pohlavných orgánoch) by to možné asi nebolo
mne sa to nikdy nepáčilo, keďže tam mali všetci svetre s kosoštvrocami a rovné vlasy. a nakoniec sa medzinimi vždy vraždilo, každý o každom vedel.. ale strašne sa mi páčili tie domy, v ktorých bývali!
lebo co ja viem tak tie bratstva a tak nie su "free" ale su tam prispevky a to nie prave najnizsie..
plus zacnu sa o to viac kategorizovat ludia na tych z lepsich a tych z horsich..
myslim ze to vobec nie je treba..
a mimochodom.. To fakt kazda kravina z (r)usa musi byt i na SK?? Nie sme samostatny stat s vlastnymi ludmi, s vlastnou kulturou a nie sme na to hrdy??
Musime vsetko preberat ??