Páči sa mi jeden chalan z našej školy. Veľmi spolu nekomunikujeme, pozdravíme sa na chodbe, vlastne ani to už nie. Ale vždy, keď som blízko pri ňom, pozerá sa na mňa, keď si myslí, že o tom neviem. Skúšam sa s ním aj baviť, ale nejako to hasne.. Čiže nevi
občas ma fascinuje trúfalosť niektorých pozemšťanov, ktorí sa domnievajú, že ich emocionálne pidiproblémy sú natoľko podstatné, aby kvôli tomu založili public diskusiu.
@lenuska175 - hasne to tým, že sme si zvykli písať a už ani to nie...
@tomias netuším, on je vraj hanblivý aspoň pri mne bol taký nervóznejší, keď sme sa bavili a ja som hanblivá na to, aby som ho zavolala von, keďže obaja bývame trochu ďalej od seba a rodičia protestujú, keď chcem ísť ďaleko
Ak je hanblivý tak jedine spoločné stretnutie Aj ja som ale na toto by som šiel. Hlavne nech tam nemá kaAk je hanblivý tak jedine spoločné stretnutie Aj ja som ale na toto by som šiel. Hlavne nech tam nemá kamarátov to je iný človek.marátov to je iný človek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja som nikdy nechcel holku zo skoly..
tak mu napis na fb a zavolaj ho von,ak odmietne tak kasli na to..
Neregistruje-nevsima
@tomias netuším, on je vraj hanblivý aspoň pri mne bol taký nervóznejší, keď sme sa bavili a ja som hanblivá na to, aby som ho zavolala von, keďže obaja bývame trochu ďalej od seba a rodičia protestujú, keď chcem ísť ďaleko
@sugy1 vtipné.
@skellington666 - neregistruje, už sa ani nepozdraví
@luc.ka to je asi hlavný problém snažím sa pochopiť mužské zmýšľanie, ale asi je to len strata času..
@makacik
@alpynus - to je vec názoru, nikto ťa nenútil, aby si si to čítal
@soltyky - presne nemusí vadiť, ide len o to, že sa mi už párkrát stalo, že ma vyšší ľudia prehliadli, pretože ma "nevidno od zeme"
@ladyfox asi už aj ja teba čo je malé, to je dobré... (až na isté výnimky)
@syrus954 lenže nemám odvahu sa ho spýtať ani nič... Raz sme spolu chvíľu tancovali na diske, keď sme sa stretli a to bolo všetko
Zatni zuby zozen cislo a napis sms to pojde ne?
@syrus954 uf, no keby to bolo také ľahké... asi by sa zľakol, skade mám jeho číslo