hm..zase tu vidim ludi, ktori sa robia akoby nikdy nemali 11 ..
dievca, najjednoduchsie je sa ho na to spytat, ale zrejme to pre teba zase nemusi byt take lahke, kedze nemas mozno odvahu, mas strach ze sa ti vysmeje a podobne, co chapem no ..ale to sa da zistit aj podle jeho spravania voci tebe..ak ti nejako dava najovo, ze nema zaujem sa s tebou ani bavit, tak to neries, nemalo by to zmysel...ak ste kamosi, je k tebe dobry, aj ked skor v tomto veku chalani sa zvyknu zaliecat tym, ze robia babam zle, smeju sa im, nez aby sa k nim dako nezne, romanticky chovali, no ale aj to v skutocnosti moze byt prave preto, ze sa im pacis .. tazko povedat, zistis to podla jeho spravania
@happycat Mala som 11, netvrdím že nie, ale v 11-tich boli pre mňa dôležitejšie kamarátky, knihy, hry, dokonca v tej dobe som považovala za vrchol tragédie dostať z písomky alebo skúšania 3-ku. Ale chalanov som riešila len v tom zmysle, že som sa snažila nejako prežiť to, že mi stále robili zle. Nič viac, nič menej.
nechcela som to hovorit, aby som jeja koze nebrala nadeje, viem, ze je smiesne a v podstate nemozene, aby mal niekto v 11 vztah .. ale je normalne, ked sa dievcatu paci daky chlapec a ju to tak trochu trapi ... preto namiesto toho, aby sa jej vysmiala, co vymysla v 11 s chalanmi, som jej napisala objektivnejsi nazor a moje osobne reci som vynechala, lebo pokial, viem, velmi by jej to nepomohlo ..
boze vy ste tak drbnuty ludia!! preco si stale myslite ze je niekto fake?!?! vam hrabe?to uz by bol aky idiot co by tu pisal fake problemy?...a ja viem ze to neni fake..tak mati povedz kto to je??
páči sa mi istý muž no neviem či aj ja sa páčim jemu ,teda príznaky by aj boli ale nie som si istá vidím ho každý deň stále sa na seba pozeráme ,usmieva sa na mňa a niekedy na mňa žmurkne a pošle mi pusu ...myslíte že mám nejakú nádej že sa mu páčim? ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a za druhé, nikdy, NIKDY si nezačínaj so spolužiakom
A mala by si si z neho brať príklad, chlapcov si ešte užiješ... (a bude ti ľúto že si si viac neužila detstvo)
dievca, najjednoduchsie je sa ho na to spytat, ale zrejme to pre teba zase nemusi byt take lahke, kedze nemas mozno odvahu, mas strach ze sa ti vysmeje a podobne, co chapem no ..ale to sa da zistit aj podle jeho spravania voci tebe..ak ti nejako dava najovo, ze nema zaujem sa s tebou ani bavit, tak to neries, nemalo by to zmysel...ak ste kamosi, je k tebe dobry, aj ked skor v tomto veku chalani sa zvyknu zaliecat tym, ze robia babam zle, smeju sa im, nez aby sa k nim dako nezne, romanticky chovali, no ale aj to v skutocnosti moze byt prave preto, ze sa im pacis .. tazko povedat, zistis to podla jeho spravania
Nikdy nepinda, robi co ma a ked ho nechces hodis ho do lopty a vytiahnes dalsieho