@emulienkaa to je svata pravda! v piatok ma jeden uplne ozraty co ani poriadne nevedel chodit zastavil na ulici, mala som na chrbte gitaru a on tak na mna zakrical: "No zahraj mi!" myslela som si ze namieste zomrem ale s ignorom som isla dalej
@malapohroma - mám ti začať svoje takéto príhody hvooriť ? boli by sme tu do zajtra, tak nie.. a ja by som sa schuti na tvojom mieste zasmiala a ešte mu aj zahrala možno
@emulienkaa postojacky nemozes hrat na gitare pokial nemas take za ktore si ju zavesis o pleco lebo ju nemas jak drzat ale tu ide o to ze proste.. ja neviem.. som dobra iba pre takych luzrov ..
Ja viem ako to vycitíť...len chcem vedieť aj vaše názory nie je v tom nič osobné, tak sa nečudujte že sa pýtam na takú hlúposť...len chcem vedieť čo si o tom myslíte vy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ja sa pacim len ozranom. a ti mi to davaju tak nechutne najavo ze este 2 dni nemozem spat
@mielikki - a tá isto dobre povie
@malapohroma - s tebou je to už až veľmi zlé
@kxxe - kým som toto neprečítala, som mala o vás chlapcoch celkom slušnú mienku..ale teraz si ma dorazil
keď som si prečítala len názov diskusie, som si myslela, že máš tak 9 rokov.. a keď som tvoj vek videla, popravde som sa sklamala..
aaaaa hej ešte, určite sa mu páčiš.. nech je to hoc kto VER MI..!
Mala som čo povedať.... teraz budem mať vážny rozhovor s @hajzelodkosti