takto by som to povedala .. podľa všeobecného ponímania krásy nie som nejaká pekná, ani postavu nemám ideálnu, ale aby som odpovedala na otázku - páčim sa si konkrétne napríklad moje mihalnice - väčšina ľudí nevie rozoznať, či mám špirálu, alebo nie
sebe sa nepacim az tak strasne velmi, ale ostatni sa mi pacia este menej. teda evidujem na sebe chybicky krasy, ale ked sa pozriem na bezne dievcata na ulici... tak som spoko. celkom.
čo ja viem, nemam voči sebe nejaký.. no "dislike", nejakú veľkú nepáčivosť... mám sa rada. ale tak, cvičím, pomerne dosť a pomerne často práve preto, že isté veci chcem na svojom tele zmeniť. aaa istými vecami nie som úplne spokojná, ale tie asi nezmením. ale tak, vo všeobecnosti je to skor asi pozitivne
musim mat fakt velmi dobry den, aby som sa sam sebe pacil ale aspon to vyrovnavam sarmom ini mi hovoria, ze vyzeram dobre. mozno je to len trauma z pubertalnych cias, ked som mal akne, pozval dievca do kina a povedala mi, ako s takym strasnym moze niekde ist
povedzme že mám obdobia, resp. krátke periódy kedy nadobudnem až priveľmi vysoké sebavedomie a mám aj pocit, že som dosť atraktívny pre okolie. Ale keď sa niekde v tom momente uvidím, alebo ma niekto odfotí a potom to uvidím, tak považujem za atraktívnejšieho fakt každého ale však aspoň pár minút pseudo-šťastia
a vážne, byť v mojej triede, tak tam mi klesne všetko ma tam tak disujú! ach! vraj mám spotené dlane, ci, ja nemám spotené dlane, nikdy som nemal spotené dlane!
Na mne sa mi paci vyska a to ze mam strasne dlhe docela štíhle nohy, ďalej mam huste a kvalitne vlasy, co som rada co sa tvare týka stale neviem podla mna som neni ničím extra zaujímavá ale ked sa rozkuskujem tam neni nic nejaké zle, mam plne a vykrojené pery, huste dlhe mihalnice, veľké oči co som sa tu dozvedela a ďaleko od seba xDDD dalej nemam krivý nos ale skor taký ako po nevydarenej plastike, obočie dost chlpaté cize ho nemusím dokreslovat, uši mi nijako neodstavaju a celkovo tvar tváre sa mi paci
Postava je na tom horšie ale tak poslednú dobu uz som skoro tam kde som cele roky chcela byt
Takze by som to zhrnula tak, ze geneticky mam celkom dobre dane to ostatne je len moja jebnutost a lenivosť...
A sama sebe sa pacim ako kedy...su dni kedy veľmi a dni kedy sa hanbím ísť z domu
nie...som skaredy, maly, chlpaty, upoteny....ale profesorkam sa pacim, lebo som nadpriemerne inteligentny, lenze tie uz maju po 40-tke ale ako vravel jeden moj kamos "pussy is pussy"
@lenuska175 noooooooo v kabinkach najhorsie ,to mi ani nenapadlo, ja skor myslim tak po navstevach a to doma hento radsej nespominat, vsetky svetla kde netreba :ehm:
Pacim sa si veru Mam kvalitne vlasy, pekny tvar nechtov, svalnate nohy (momentalne mam take cizmy na podpatku, ze sa vacsinu casu len obzeram v kadejakych reflexivnych plochach, uplne ma fascinuje tvar mojich noh v tych topankach slight_smile: a paci sa mi moj nos a pery este.
Oh a pristanu mi okuliare.
odkedy mám krátke vlasy, a hlavne odkedy mám ružové vlasy, sa si páčim až je to občas otravné a často s fotím, to je taký ďalší vedľajší efekt. dokonca aj o zrkadlo
v zime sa nepáčim sa si. lebo pod tým kvantom oblečenia vyzerám, že som ešte väčšia, než v skutočnosti som, pretože nikdy nemám na zimu topánky a je mi zima a neznášam nohavice v čižmách, lebo sa krčia na kolenách a potom to vyzerá jak keby som došla z dzedzinskej dydžiny a superultracoolslim džínsy nenosím. a som strašne bledá, mám veľa jebákov a vždy v zime to, čo v lete schudnem, priberiem naspäť a vôbec, nenávidím svetre a dlhé rukávy a silonky, pančuchy... a tak sa nepáčim sa si teraz. už nech je JARO!
@otvoreneokno
a mne sa práve v zime páčiš viac, lebo ťa to tak pekne zaobľuje, a tak si ešte peknejšie zaoblená než normálne
...ale zároveň menej, lebo z teba menej vidno...
@midnight ďakujem za... nazvime to kompliment ako ja sa nesťažujem, ja som sa so sebou zmierila už dávnejšie a objavila všetky krásy v mojej škaredosti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
100 komentov
a očká sa mi moje páčia hlavne, ale v podstate všetko, i ked vždy je čo zlepšovať
cakal som na nieco extra a dockal som sa dost skoro
fajnovka
to prve neviem co je ale sediny stebou zdielam som nato hrdopysny su to znaky zrelosti
a inak noo, nemusim sa schovavat ale vedla krasky lahko zaniknem
to je skoro konkretne
inak vobec
nič väčšinou, prídu občas chvíle, keď niečo, ale potom ma to veľmi rýchlo prejde.
a mam rada svoju farbu očí
ale tak v globale áno. pacim sa sama sebe
a vážne, byť v mojej triede, tak tam mi klesne všetko ma tam tak disujú! ach! vraj mám spotené dlane, ci, ja nemám spotené dlane, nikdy som nemal spotené dlane!
Na mne sa mi paci vyska a to ze mam strasne dlhe docela štíhle nohy, ďalej mam huste a kvalitne vlasy, co som rada co sa tvare týka stale neviem podla mna som neni ničím extra zaujímavá ale ked sa rozkuskujem tam neni nic nejaké zle, mam plne a vykrojené pery, huste dlhe mihalnice, veľké oči co som sa tu dozvedela a ďaleko od seba xDDD dalej nemam krivý nos ale skor taký ako po nevydarenej plastike, obočie dost chlpaté cize ho nemusím dokreslovat, uši mi nijako neodstavaju a celkovo tvar tváre sa mi paci
Postava je na tom horšie ale tak poslednú dobu uz som skoro tam kde som cele roky chcela byt
Takze by som to zhrnula tak, ze geneticky mam celkom dobre dane to ostatne je len moja jebnutost a lenivosť...
A sama sebe sa pacim ako kedy...su dni kedy veľmi a dni kedy sa hanbím ísť z domu
Mám veľmi husté vlasy.
Mám veľké prsia. A môjmu priateľovi sa veľmi páči môj zadok.
Zmenila by som na sebe kvalitu nechtov, dĺžku vlasov a hlavne postavu. Moja tvár sa mi... páči. Vcelku.
A neriesim samu seba, co mna po mne.
a briadka, od dĺžky troch milimetrov do asi centi. potom už začína vyzerať divne lebo sa nedá poriadne upratať a upraviť
a môj mozog sa mi páči
moje oci najmä, aj nos.
ano mas pravdu a chyba ti tam pismenko
teba sa ?
preco?
to je dost krute taky pohlad na seba sa...skus stim nieco robit... bud s pohladom alebo sama so sebou
ale pacis sa si ci sa si nepacis ?
Oh a pristanu mi okuliare.
ale len hlava, tvár.
moje oči sa mi páčia, obočie a pery! a vlasy bláznivé
no postavu mám hroznú zadok by bol ok..nebyť celulitídy
a mne sa práve v zime páčiš viac, lebo ťa to tak pekne zaobľuje, a tak si ešte peknejšie zaoblená než normálne
...ale zároveň menej, lebo z teba menej vidno...
@semhamforas topic jak vysity pre nas
a este prečo sa ti páči tvoja výška? ja mám totiž rovnakú- potrebujem viac dovodov ak by sa dalo
Bolo to písané na mobile, tak aké zázraky čakáš