nemôžem porovnávať, lebo naživo som zahraničných veľa ešte nevidel...
ale tak s krásou ide ruka v rukáve hlúposť a kurvenie sa...slovenky sa dobre predávajú...
pointa topicu je najst si holku? sorry chlapce, na internete si nenajdes cajku, na internete si najdes len nulky a jednicky..(v tvojom pripade asi len nuly thought)
Slovenky sú jedny z najkrajších...nie že by som pobehala už celý svet, súdim na základe modeliek a čo som videla na súťaži MISS WORLD...najškaredšie sú mulatky a černošky...niektoré aziatky sú tiež krásne
A v ankete som nehlasoval, kedze mi nesedi ani jedna odpoved. Slovenky su sice pekne (jedny z najkrajsich), ale najkrajsie urcite nie. Mne sa najviac pacia hlavne japonky a rusky (resp litva lotyssko ukrajina a tieto dalsie rusoidne rite..)
Ale vsade sa najdu pekne a aj skarede zeny.. Napriklad nedavno som na youtube videl krasnu anglicanku a to anglicanky su jedny z najskaredsich zien na svete (po nemkach )
tiez si nemyslim ze slovenky su najkrajsie pretoze vsade su pekne aj spaty, ale prekvapilo ma v anglicku ze za cely 1tyzdnovy pobyt sme videli len 2 pekne baby a obe boli mulatky a hrozne vela ludi nas tam zastavovalo a pytali sa ze z akej sme krajiny lebo vraj to bolo na nas hrozne vidno ze sme cudzinci a vraveli nam ze sme krasne takze nieco na tom asi bude...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
ale tak s krásou ide ruka v rukáve hlúposť a kurvenie sa...slovenky sa dobre predávajú...
A v ankete som nehlasoval, kedze mi nesedi ani jedna odpoved. Slovenky su sice pekne (jedny z najkrajsich), ale najkrajsie urcite nie. Mne sa najviac pacia hlavne japonky a rusky (resp litva lotyssko ukrajina a tieto dalsie rusoidne rite..)
Ale vsade sa najdu pekne a aj skarede zeny.. Napriklad nedavno som na youtube videl krasnu anglicanku a to anglicanky su jedny z najskaredsich zien na svete (po nemkach )