v sobotu večer som spadla v podstate zo stomu na hlavu a teda aj chrbat. otras mozgu som nemala, ale strašne ma bolí krk, neviem ani poriadne pohnúť hlavou a pri prudšom pohybe sa mi mota hlava. neviem čo s tým mám robiť a ak to nie je vážne tak s tým nec
tak ja neviem no, ale podla mna, ked po dvoch dni od padu nemozem pohnut hlavou a toci sa mi, tak je to dost vazne na to, aby som sa odvazil tym otravovat doktorov...
chod k doktorovi... neves co sa ti mohlo stať...šak aj my ked sme mali havárku a mna ohádzalo v aute a nič mi nebolo tak si ma posúvali z oddelenia do oddelenia... to môžeš mať všeliake vnutorne blbosti atd...
u nás jedna baba spadla zo stromu a ešte normálne prešla niekoľko km domov a nakoniec to bolo tak vážne, že ju ihneď prevážali do Bratislavy do nemocnice a hneď na operačku na operáciu chrbtice a ďalší rok sa z toho liečila a musela nosiť ten taký korzet, takže choď radšej otravovať doktorov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale doktora s tym urcite neotravuj!!!
toto nie je sranda...
Inak vážne teraz - ťahaj s tym k doktorovi