zažil niekto z Vás že vám začali padať vlasy vo väčsom množstve čo nieje normálne? ja to mam posledné dva mesiace,a som s toho na nervy hoc ake vitamíny užívam a nič nepomáha nemá niekto radu čo to zažil??? (bez pribrzdených komentárov)
hej. ked som schudla vela, ale nie prvy krat. to uz bolo asi piate take hrozne chudnutie, co mi zacali prvykrat padat vlasy a celkovo som sa citila dost zoslabnuta. a potom este pri farbeni vlasov nenormalne chumace mi v sprche vypadli, revala som.
mne zacali uplne brutalne padat tak dva mesiace dozadu.. kupila som si v lekarni Biohar a taky ten klasicky zihlavovy sampon a uz sa to trochu zlepsilo
Mne padajú uz veľmi dlho ale brutálne ...no ja to mám z toho že som brutálne schudla a nepapám tak jak by som mala :/ ... a tiež zo stresov.... ..a tiež som si pokúpila všelijaké možné prípravky a vitamíny no u mna je jasné z čoho to je.... skús zistiť príčinu..alebo zájdi ku kožnej nech ti kukne na nich....jeden čas mi predpísala taký šampón a olejčeky ..chvíľu to pomáhalo ale tak....
@tomias začínam dosť pochybovať o tvojom duševnom zdraví, keď niekomu napíšeš hneď z prvej, že má rakovinu. Chlapče, máš dakoho v rodine, kto zomrel na rakovinu, alebo ňou trpí? Neprajem ti to. Tak si prečítaj ešte raz ten svoj koment a zamysli sa.
A k fóru - človeku denne vypadne okolo 150 - 200 vlasov. Ale keď to máš dané geneticky (napr., keď tvoj otec začal plešatieť dajme tomu, v 30ke, alebo to môžeš mať aj po starom otcovi), tak ťa to jednoducho neobíde. Ja mám vlasy našťastie v pohode, môj otec, aj starý otec nie sú plešatí. Ja budem akurát tak predčasne šedivý.
@kirk6661 skús zmeniť šampón ak to nezaberie tak zájdi do lekárne a pohľadaj niečo na vlasy...čo viem zo skúseností iných tak na tieto veci je dobrá žihľava
mne sa to začalo diať pred dvomi rokmi, kvôli vegeteriánstvu s ktorým som musela prestať a pretrváva to doteraz, až sa divím že na tej hlavne ešte niečo mám. Rozhodne choď ku obdvodnej aby ti zobrali krv a zistili či nemáš niečoho nedostatok. Ak na nič neprídu choď ku kožnej, aj keď tú ber s rezervou, tie pytloviny ktoré totiž predpisujú sú fakt len na odbavenie dokým máš na hlave aspoň tri vlasy. Mám pocit že keby mohli tak hormonálnu antiku začnú predpisovať už aj na chrípku. Jednoducho si vyžiadaj hneď u kožnej testy, aby sa prišlo na to z čoho to máš. Ona ťa pošle ku očnej,ušnej,krčnej a podobne.. pretože ak ti vypadávajú vlasy a neupravuje sa to ani vodičkami či vitamínmy môže v tom byť hlbší koreň a padanie vlasov je toho prvý dôsledok. Hlavne keďźe si muž, odporúčam ako šampón používať Alpecin a môžeš skúsiť revalid zobať, kde máš obsiahnuté všetky vitamíny v jednom
dakujem tým ktorý poradili len sa nachádzam v UK,takže tu moc nevyšpekulujem až ked dojdem domov,
Creeson,ja som mal tiež vždy krátke vlasy a rozhodol som sa mať dlhšie lebo s ami to lúbi,a bohužial vlasy mi vtedy padajú ked som mal krátke tak to nikdy... musim ist teda k tej kožnej.
@kirk6661 keď si mal krátke tak si si to ani nemusel všimnuť to padanie, väčšinou je za tým stres, pokiaľ je to genetika, nieje problém to zastaviť, stačí znížiť hladinu testosteronu, a na to je dobrý nejaký antiandrogén a máš po probléme. Už nebudú padať ale to ti doktor keď je dobrý vysvetli, ešte som sa stretol s vypadaním že sa zaparili a to keď v práci si musel nosiť čapicu furt a bolo horúco, tam je tiež rada jasna obmedziť šiltovku. čiže zhrniem a podčiarknem: genetika dedičnosť = lekár a nejaké antigénny. stres = vyhýbať sa mu, alebo nejaké anti stresové prípravky, šiltovka = prestaň nosiť. Iné si nemyslím že by mohlo byť, ale na to by ti mal dať odpoveď lekár alebo google.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ako dieťa som mal lepsie vlasy ako miro šmajda
A teraz zo mna bude bruce willis :/
ale bud na tom, ze nie, nebudes stresovat ked ju budes mat.
to si vážne taký jebnutý či sa len hráš?
A k fóru - človeku denne vypadne okolo 150 - 200 vlasov. Ale keď to máš dané geneticky (napr., keď tvoj otec začal plešatieť dajme tomu, v 30ke, alebo to môžeš mať aj po starom otcovi), tak ťa to jednoducho neobíde. Ja mám vlasy našťastie v pohode, môj otec, aj starý otec nie sú plešatí. Ja budem akurát tak predčasne šedivý.
(mala som to z častého farbenia vlasov)
@tomias skús uvažovať predtým, než niečo povieš, ok?
Creeson,ja som mal tiež vždy krátke vlasy a rozhodol som sa mať dlhšie lebo s ami to lúbi,a bohužial vlasy mi vtedy padajú ked som mal krátke tak to nikdy... musim ist teda k tej kožnej.