To 'padanie z očí' začalo asi pred 2 rokmi a stále to trvá. Padá mi z očí aj keď som doma sama, proste stále, z ničoho nič. Uhlíky mi trochu pomáhajú ale nezastavia to. Pred chvílou(19:45) som to robila znovu a spadli mi všetky 9 z ktorých som to robila.
Fráza 'padanie z očí' je niečo ako zarieknutie keď na teba niekto zle pozrie. Odovzdáva ti zlú energiu. Prejavuje sa to bolesťami hlavy, myslenie na blbosti, nespavosť. Skúste si o tom viac prečítať na internete. @highvoltage@blanc@smilerrr
@5 to kde som sa dostal .. ale apson už viem na kju riť je tá šnúrka
ešte začnite že treba vylievať vodu z bytu na 4 svetové strany ako sa pise v clanku
@alex458 mne je jedno čo si o mne ludia myslia ale proste to nie je tak lahké ako sa to povie. Stane sa to a ani nevieš kedy. Ja som s tým žila 2roky a nikto o tom nevedel, prišli sme na to keď som sa skoro zbláznila. Mať psychické problémy a k tomu 'padanie z ocí' nie je tak lahké....
@smilerrr "tak to "padanie z očí" bude asi nejaký špatný doslovný preklad, z nejakého cz-sk vydania nejakej ezoterickej, senzidebilskej literatúry..
(btw. ale auru do toho neplet, z tej sa moc nesmej - tá je už trochu "istejšia v kramflecích" biofyziky, aura a veci kolem nej sú už predsalen aspon trochu ..uchopitelné prírodnými a fyz.vedami..
Bože bože a ja tu rozmýšľam že čo ti padá z očí či mihalnice potom tam zahliadnem dačo o uhlíkoch a vravím si že či kurva to je nejaká nová metóda na zvýraznenie očí a tebe to padá?
Ach jaj ale u nás sa zvyklo hovoriť (hovorili to tak aj v rodinách kamarátov) že "dostal som z-oči"
Nerozumiem ako sa ti to môže stať aj keď si doma sama.. toto "padanie z očí" ako si to nazvala sa odôvodňuje tak, že sa na teba niekto "škaredo" pozrie alebo ťa akože uriekne = "odčerpá" ti energiu resp. sa cítiš unavená, bolí ťa hlava, je ti zle.. :p.. no tá uhlíková voda.. neviem veru..
moja starká na takéto niečo síce používala čistec, ale podľa mňa stačí ak sa pozitívne naladíš (asi aj tak je to všetko o tom, čomu veríš a celkovo o psychike ..
choď si zašportovať, prídeš na iné myšlienky a lepšie sa ti bude spať keď máš za sebou fyzickú záťaž + dostatok spánku tiež "čistí" hlavu (mozog sa pri spánku zbavuje toxínov, inak sa tam hromadia ) a odstraňuje úúnavuuu a samozrejme pi veľa vody! ak máš málo tekutín, klesne ti tlak = bolí ťa hlava
Prosim ta prestan s tym sarlatanstvom a prestan si robit uhl. vodu lebo zle skoncis holka. To ti nepomoze ale v konecnom dosledku este viac uskodi.. :/ a este mi povedz ako sa ti moze kazdu chvilu stat z oci este k tomu ked si sama?!?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ešte začnite že treba vylievať vodu z bytu na 4 svetové strany ako sa pise v clanku
na krku asi.
sa obesím keď to nezvládnem.
daj šebe na krk štvorlístok, pentagram, do penazenky šupinu, na hlavu pyramidu a budes okej
@smilerrr nesmej sa, ani nevieš, koľko ľudí tomu verí
psychiatria calling
hmň, len jako dostat C x do kvapalného skupenstva, a stabilne.. 8)
(btw. ale auru do toho neplet, z tej sa moc nesmej - tá je už trochu "istejšia v kramflecích" biofyziky, aura a veci kolem nej sú už predsalen aspon trochu ..uchopitelné prírodnými a fyz.vedami..
a daj to urobiť nejakej skúsenejšej čarodejnici
Ach jaj ale u nás sa zvyklo hovoriť (hovorili to tak aj v rodinách kamarátov) že "dostal som z-oči"
moja starká na takéto niečo síce používala čistec, ale podľa mňa stačí ak sa pozitívne naladíš (asi aj tak je to všetko o tom, čomu veríš a celkovo o psychike ..
choď si zašportovať, prídeš na iné myšlienky a lepšie sa ti bude spať keď máš za sebou fyzickú záťaž + dostatok spánku tiež "čistí" hlavu (mozog sa pri spánku zbavuje toxínov, inak sa tam hromadia ) a odstraňuje úúnavuuu a samozrejme pi veľa vody! ak máš málo tekutín, klesne ti tlak = bolí ťa hlava
That´s it.
to keby som vystrajala so svatenou vodou a carovnymi snurkami tak mi to pomoze ci sa mam aj pomodlit?
je to rýchle a účinné