AK CLOVEK JE VO VYTAHU KTORY PADA NA ZEM A TESNE PRED DOPADOM VYTAHU POSKOCI TAK JEHO PAD BUDE ROVNY VYSKE VYSKOKU? JA SI MYSLIM ZE ANO KEDZE SA ODRAZI OD PEVNEJ PODLAHY VYTAHU NECHCE TO NIEKTO VYSKUSAT A SPRAVIT VIDEOBLOG? RESP. TO NEJAKO INAK DOKAZAT
a) Daj si pozrieť klávesnicu, asi máš niečo s Caps Lockom alebo so Shiftom, dnes si už druhý...
b) Áno, Mythbusters toto už riešili, mám pocit že dospeli k zisteniu, že človeku v padajúcom výťahu pomôže možno tak zázrak a teda že skákanie je zbytočné...
nuž Boričom to nevyšlo, a pochybujem, že by to vyšlo tebe, ani by si si nestihol uvedomiť, že si nad tým kedysi rozmýšľal a chcel si v takej situácii skákať, akurát by ti preletel hlavou celý život a BUM!
ten kto má iba elementárne znalosti fyziky vie, že niečo také nemôže fungovať. Ty sa odrazíš od dna výťahu ale kedže ten vyťah nie je pevne na zemi iba zvýšiš jeho rýchlosť ktorou padá.
@sheena205 Použili chudáka Bustera (alebo mali nejakú figurínu z toho gélu, nie som si istá, ale skôr to bol Buster), ale nepamätám si aký presne použili systém na to poskočenie Ale keď na ňom potom kontrolovali jeho zničenosť, tak bolo jasné že by neprežil
teoreticky samotny naraz by sa tak dal prezit, ale su aj tak len nejake milisekundy. tlak a to co by sa potom s kabinou stalo by uz neprezil asi nikto...
je to chujovina, mythbusters to vyvratili ty ked letis dole vytahom, tak vytah pada rychlejsie nez ty, cize ty nemas ako a kde vyskocit, ked si nalepeny na strope
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
b) Áno, Mythbusters toto už riešili, mám pocit že dospeli k zisteniu, že človeku v padajúcom výťahu pomôže možno tak zázrak a teda že skákanie je zbytočné...
HMMM KEBY SA MI TO STALO AJ TAK SI PODSKOCIM
to tam zabili cloveka alebo ako donutili niečo ine poskocit?